kabalacak
Üye
Merhaba arkadaşlar. benim yapmaya çalıştığım flyback çeviricim ile ilgili bir sorunum var sizlerden yardım istiyorum. FSQ0365rn entegresi ile 12 V- 1,5A ve 8V- 0,5 A iki çıkışlı flyback çeviricisi yapmaya çalışıyorum. Bu çıkışlardan 12 V çıkışından geri besleme alıyordum ve daha sonra 8V çıkışı tek başına yüklendiğinde 0V değerine kadar bir çöküş gördüm ve iki çıkıştan da geri besleme almaya karar verdim fakat çıkışı çökmeden yüklemeyi başaramadım. yalnız şöyle birşey var tam olarak hatırlayamıyorum bir ara 12v yüklüyken ikisini beraber yükleyebiliyordum oldukça düzgün bir şekilde.
sizden ricam bilginiz ya da tecrübeniz varsa çift çıkışlı flyback devresinde böyle bir durumla neden karşılaşılabilir ve nerelerde değişiklikler yapılabilir bana tavsiyelerde bulunmanız. Tabi benim denediğim bazı şeyler de var onlardan da bahsedilir ileride. çok teşekkür ederim şimdiden herkese...
sizden ricam bilginiz ya da tecrübeniz varsa çift çıkışlı flyback devresinde böyle bir durumla neden karşılaşılabilir ve nerelerde değişiklikler yapılabilir bana tavsiyelerde bulunmanız. Tabi benim denediğim bazı şeyler de var onlardan da bahsedilir ileride. çok teşekkür ederim şimdiden herkese...