aydedeahmetusta
Üye
çocukluğumdan beri elektrik-elektronik merakım vardı. endüstri meslek lisesine gittim. elektrik bölümünden mezun oldum.stajıma bobinajcıda başladım. kısa sürede teknik konulara yönelmeyi başardım. üniversiteye gittim. 2 yıllık elektrik bölümü okudum.
elektronik üzerine araştırmalar yapmaya başladam. endüstriyel elektronik üzerine yoğunlaştım. elektronik kart tamirlerine başladım. bir kaç büyük firmaya servise başladım. bu beni endüstriyel otomasyona yöneltti.kazandığım para ve biraz borç harç ile araba aldım. akdeniz bölgesinde otomasyon üzerine servis vermeye başladım. (mobilya sektörüne).
CNC router' a odaklandım bu sefer.tamir bakımlarına başladım. sonra dedim ki kendime bende yaparım.
biraz araştırma yaptıktan sonra ilk makinamı 2013 ocak ayında bitirdim. ocak ayından beri mobilya ve reklam sektörüne fason kesim hizmeti veriyoruz. bunun yanında cnc router imalatı ve satışı yapıyoruz. sürekli kendimi geliştirmeye çalıştım. çok şükür çalışınca çıkıyor ekmek paramız
iyi aksamlar birader.abaen bursada ikamet ediyorum. siz nerde yaşiyorsuz.teşekkürler
Moderatör tarafında düzenlendi: