İlçemizde yaşanan ilginç bir olay!

Öğretmen27

Profesyonel Üye
Katılım
24 Tem 2013
Mesajlar
3,715
Puanları
956
Yaş
41
Arkadaşlar ilçemizde ilginç bir olay yaşandı. Bir evli çiftin evine girilip narkotikten olduğunu söyleyen 3 adam ve 1 kadın evin içinde dehşet saçmış. Aileye değerli eşyalarını ve uyuşturucularını getirmelerini istemişler. Evli çift şüphelenip polisi araınca birbirlerine girmişler. Adamın suratı tanınmaz hale gelmiş kadının yüzü baya bir hırpalamışlar. Çocuklarının kafasına silah dayamışlar.
Tedbiri elden bırakmayın arkadaşlar. Her zaman tetikte olun. Çok etkilendim sizinle paylaşayım dedim.
 
Geçmiş olsun hocam ,

Bende eve hırsız v.s. girmesinden korkuyorum. Bu daha beter olmuş.. Gerçi büyük ihtimal değerli eşyaları sorduklarına göre hırsızlarmış.

Allah beterinden korusun..
 
Amin ya. Ellerinde keleş felan varmış işin garibi. Terör örgütü gibi geldi bana. Acaba adres karışıklığı mı oldu o garibanlara denk geldi. Allah hepimizi muhafaza etsin.
 
Polis filan olsa o şekilde olmazdı .. Terör örgütü de olabilir kendilerine kaynak mı arıyordu anlamadım ..

:( :(
 
Yattim sağima döndüm soluma siğindim sübhanima melekler şahit olsun dinime imanima. Bismillahirrahmanirrahim de yat. Sabaha kadar huzurlu uyu.
Oyle Bir Olayi ve acisini ALLAH kimsenin basina vermesin. Ailede ebebeyinleri geç ama başina silah dayanan çocuklarin psikolojosi bozulur. Umarim öyle bir durum yoktur.
 
Bismillahirrahmanirrahim.
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim..
“Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allah’ın adıyla.Çok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim.

Her akşam yatmadan önce okuyorum..Allah korusun.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,027
Mesajlar
922,649
Kullanıcılar
451,285
Son üye
aslanlion

Yeni konular

Geri
Üst