Şeffaf pano kapagi

İçtihat etmek diye bir tabir vardır hukukta da ; dinde de . Literatürde olmayan bazı bilgiler - konular için ilk önce bütün kaynaklar araştırılır ; eğer bu konuda bir hüküm yoksa değerlendirme sonucu tutarlı bir karar verilmeye çalışılır . Arkadaşın imal ettiği kocaman pencereli kompanzasyon panosu görülmüş ; duyulmuş bir şey değil benim açımdan . Ben bu hususta kendi hükmümü söyledim ki ben bunların literatürde olmadığını sanıyordum . Fahri abi ise bunların kırk senedir SİEMENS tarafından kullanıldığını söylüyor. Onun o bilgisinden sonra benim kendimce yaptığım tespit yok hükmüne geçer . Sanırım yeterince açıklayıcı oldu.

bütün kaynaklar araştırılır

Konuyu araştırdınız ve konuyla ilgili bir hüküm bulamadınız ise, elbetteki bu konuda bilgili olanlardan dinleyip ve hatta onlarında konu ile ilgili kaynak paylaşmasını isteyip sonrasında kendi hükmünüzü oluşturmanız daha yerinde olacaktı diye düşünüyorum.

Konuyu araştırdınız ve konuyla ilgili bir hüküm bulamadınız ise, elbetteki bu konuda bilgili olanlardan dinleyip ve hatta onlarında konu ile ilgili kaynak paylaşmasını isteyip sonrasında kendi hükmünüzü oluşturmanız daha yerinde olacaktı diye düşünüyorum.
Üstad sen sabah sabah baya kuvvetli bir kahvaltı yapmışsın ; sana da baya bir enerji vermiş ; ben kendimi senin kadar enerjik hissetmiyorum ; hayırlı işler diliyorum sana .

Düşüncelerimizin esiri kölesi olsak şu anda dünyayı düz bilir ve Elektrik (elektrikli her türlü cihaz) kullanmazdık!!! Sürtüşmeyi gerilimi bırakıp eksik bilgilerimizi gidermeye bakmalıyız, tabi bu benim düşüncem yarın seneye değişebilir ;).

Düşüncelerimizin esiri kölesi olsak şu anda dünyayı düz bilir ve Elektrik (elektrikli her türlü cihaz) kullanmazdık!!! Sürtüşmeyi gerilimi bırakıp eksik bilgilerimizi gidermeye bakmalıyız, tabi bu benim düşüncem yarın seneye değişebilir ;).
Her turlu yeni bilgiye acik olmak lazim ogrenmeye surekli acik olmak lazim

herkesin aşağı yukarı hoşuna giden bir iş olmuş. kaygılar vardı, haklı kaygılar.
sonra uygulamayı yapan arkadaş test raporunu yönetmelikle kıyaslayarak sundu.
sağlam veriydi ben şahsen o an ikna oldum.
duayen bir abimiz ise konuyla ilgili köklü bir firmanın çalışmasından örnek verdi. Bu örnekte bazı meslektaş arkadaşlarımı ikna ederek esasen tam mütabıkla konu anlaşılmış oldu.
Değerli arkadaşlar,
tartışan arkadaşlar ve oluşan gruplaşmadaki bir çok arkadaş gündelik hayatımda istifade ettiğim değerli arkadaşlar. hem bilgililer hem de paylaşmaktalar.
şu ilke burayı daha verimli kılacaktır
tezler yeni tezlerle çürüsün.
sizler birbirinize kızıp forumu ne şişirin ne gönül koyup kenara çekilin.
salıcakla

Forum istatistikleri

Konular
129,830
Kullanıcılar
452,656
Son üye
kontrolkalemi355

Yeni konular

Geri