yaşlı uzmanın söylediklerine hak veriyorum ama yapılan yanlışları görüp ,duyup müdahale etmemek te bence o şuça ortak olmak demektir komşumuz kaçak elektrik mi kullanıyor haber vereceksin sen vatandaşlık görevini yapacaksın gerisini yetkiliye bırakacaksın hani derler ya bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın her koyun kendi bacağından asılır yok o düşünce yanlış yenen hak hepimizin sen ses çıkarmazsan ben ses çıkarmassan olmaz biz kendimize olan saygıyı kaybetmezsek kimseye pabuç bırakmayız . kimsenin mesajına karşılık yazmadım zıtlık varsa affola. saygılar
YaşlıUzmanın dediklerine katılıyorum
"ama" deyipte bundan sonraki sarfettiğiniz cümlelerin benim söylediklerimle yakından uzaktan alakası yok !
Ben mesajımda ne yazdım ne demek istedim? mesajımı iyice bir okuyun ondan sonra da üyelerin mesajlarını okuyun bir zahmet!
Ben ne dedim?
"Her koyun bacağından asılır,
yakalananlar bu dünyada da ahirettede
cezasını çeker yakalanamayanlar ahirette
cezasını misliyle çeker" dedim.
Bu ne anlama gelir sizce?
a)Sizlerin ifade ettiği gibi banane yaa bana dokunmayan bin yıl yaşasın, isteyen istediğini yapsın mı demek?
b)İnsanlar yaptıklarından sorumludur, bu Dünyada Polis'in savcının,yakalayabildiği hukuk sisteminde hakimin cezalandırdığı bu dünyada cezasını çeker ahirette de cezasını çeker ama yakalanamayanlar ahirette cezasını misli misli çeker ilahi adalet mutlak tecelli bulur mu demek?
Evet tekrar belirtmekte yarar görüyorum Bu Dünyada da ahirette de "HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILACAKTIR."
"Siz iyi olmaya çaba sarfederseniz toplumda iyi olur."
İnsanlarımız söylenenleri,yazılanları bazen görmek istediği gibi görüp insafsızca ve adaletsizce yargılayabiliyor. Allah tüm insanlara hakkı adaleti görmeyi ve ona göre davranmayı nasip etsin, daha da diyecek bir sözüm yoktur.