şarjı matkabı prizden nasıl kullanabiliriz?

evwt

Üye
Katılım
17 Ocak 2011
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
42
Elimde bosh marka bir şarjı matkap var.Ancak piilleri uzun süre kullanılmadığı için ölmüş durumda.Yeni pil alsam onlarda ölecek nasıl olsa diyerek bunu direk pirize takaarak nasıl kullanabilirim.nasıl bir devre veya alet kullanmalıyım siz değerli kontrol kalemcilere.rica ediyorum.

Özür dileyerek düzeltiyorum şarj aleti 24v yazıyor.Şarj aletini direk bağladığımda çalışmıyor.veya çok düşük devirde çalışıyor.
 
Son düzenleme:
şarjlı matkabınız kaç voltta çalışıyor ve gücünü söylerseniz daha çok yardımcı olabiliriz
 
böylr bir şeyi staj yaparken gördüm 0-24 akım trafosuna direkt bağlı.akü çıkışın nedir ona göre bir akım trofosu seçilebilir
 
:D Tam bize göre bi yaklaşım. Arkadaşım neden bozulsun yeni piller. yada orjinal mi kullanmıyorsun. orjinal kullanıyorsan, garantisi var. Tüketici hakları var. kaldıki aynı verimi ve performansı alman çok zor. yıllarca kullananlar var bu aleti. Bir kullanım hatasımı var acaba...
Yinede sen bilirsin. Lakin seni tatmin edecek cevabı bulamayacağın ortada...
 
Pille neden kullanmak istemiyorum.
1. Piller uzun süre kullanılmadığında şarj tutma özelliğini kaybediyor.Bende zaten 3 yıldır 5 sefer kullanmamışımdır.
2.pille kullanmak ne kadar pratik olsada mutlaka birgün bu piller özelliğini kaybedecek.O yüzden direk prizle çalıştırmak daha mantıklı.Ve piller çok pahalı.
3. Eğer bu aleti prizden çalıştırazsam gidip direk prizden çalışan alet alrırım pil alacağıma.
 
direkt prizden çalışan alet almanız daha mantıklı olur.Daha güçlü bir aletiniz olmuş olur.
sizin güç kaynağınızın gücü yeterli değildir. o yüzden çalışmıyordur. batarya üzerinde kaç Ah lik bir akım verebildiği yazıyor olması lazım. sizin de o güçte bir güç kaynağınız olması lazım. matkabınız 2 amper çekiyorsa, 24 volt 48 VA ya da 24 volt 2 amper hatta azcık ta fazlası bir güç kaynağınız olmalı( kalkışlarda biraz daha fazla akım çekeceğini unutmayın)
 
ben kullanıyor 14.5 volt sarjlı matkabı 15 voltluk trafo ile calıstırıyorum tabiki işyerinde yanımda tasıycak olursam 2 kğ lık bir agırlıga neden oluyor.
 
12 veya 15 volt veren switch mod adaptör almalısın.amperini çok düşük alma yeter.piyasada 12 v 7 amper veren ucuza switch mod adaptörler var.
 
switch mod adaptör nedir. bildiğimiz sargılı olanlar değil mi. bir link verebilen olur mu görsek ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,992
Mesajlar
922,357
Kullanıcılar
451,203
Son üye
ilayda.ugur

Yeni konular

Geri
Üst