confickerbelasi
Profesyonel Üye
hala ne anlatıyorsunuz? 12V 40A kaynak makinası gibi şunu alsın tamam...istediğin zor 15A sonrası F/P iyi değil şerit led için var onu al.
hala ne anlatıyorsunuz? 12V 40A kaynak makinası gibi şunu alsın tamam...istediğin zor 15A sonrası F/P iyi değil şerit led için var onu al.
kardeş mesele 220 ac den 12 dc değil zaten mesele 12vdc besleme ile 0-12vdc voltaj ayarı ve besleme akımının istenen 30 amper dayanması 40 olursa dah iyi olur tabikibunu arabada kullanacağım ben ve ilaveten istediğim Lcd de voltaj ve akımı gözlemleyebilmek istiyorum mesele bu aslında,hala ne anlatıyorsunuz? 12V 40A kaynak makinası gibi şunu alsın tamam...
kardeş mesele 220 ac den 12 dc değil zaten mesele 12vdc besleme ile 0-12vdc voltaj ayarı ve besleme akımının istenen 30 amper dayanması 40 olursa dah iyi olur tabikibunu arabada kullanacağım ben ve ilaveten istediğim Lcd de voltaj ve akımı gözlemleyebilmek istiyorum mesele bu aslında,
Bu adaptör en az kaç volta kadar
inebiliyor?
Bu nedenle sormuştum zaten. Çift beslemeliUzerindeki pwm entegresinin minimum 8 volttu galiba besleme voltaji o voltaja kadar iniyor denedim. entegre kendi cikisindan beslendigi icin bu voltajin altina ineni gormedim. 8 voltta bu devre uzerindeki feedback devresinde modifiye yaparsaniz iniyor.