0.75 Kablo 12 Amper Şerit Led Sistemini Taşır mı

güzel insan, 0,75 bakır, şeffaf kablo dediğiniz şartlar uygundur. sanırım görüleceği için estetik açıdan şeffaf kablo demişsiniz. 12 voltta sıkıntı çıkartmaz. benim tezgah üstü led aydınlatmamdaki kablo belki 0,25 ve 1 metre ucundaki led 2 metre. sıkıntı yok. içiniz rahat olsun. soruyu sorarken eksik soruyorsunuz, bizlerde cevap verirken kuşkuyla yaklaşıyoruz. çünkü elektrik şakaya gelmez.
Tabikide cevaplarınız için teşekkür ederim. Elektirik şakaya gelmez sözünden dolayı yazdım uygun olmayan birşey yaparım sonra evi yakmıyım diye forumda başka bir konudada taşır denmiş. Destekleriniz için teşekkürler
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
129,473
Mesajlar
927,254
Kullanıcılar
452,041
Son üye
bjkli7696

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst