araştırann
Üye
slmlar, şofbenden önce koruması için 10 ma kar takmak istiyorum, sitede sürekli 10ma kar röleden bahsediliyor fakat hiç bir yerde bu rölenin satışını bulamadım, link varsa yazar mısınız?
30mA standart kabul edilmiş fakat bu değer sağlıklı, yetişkin bireyler ve hatta kuru cild icindir. Benim görüşüm kabul edersiniz ki banyoda şartlar değişir bu sebeple daha önce açtırmakta fayda var kaçak anında, tabi cihazların peryodik aylık testini ihmal etmeyin kusur anında hemen değiştirin.yapılan testlerde 50 ma. ve üstünün insan hayatı için ölümcül olabileceği sonucuna varılmıs. bu yüzden 30 ma. hayat koruma 300 ma yangından korunma olarak kabu görmüs. 10 ma. bir koruma neden lazım anlamadım
bir sey daha ögrenmiş oldum teşekkürler30mA standart kabul edilmiş fakat bu değer sağlıklı, yetişkin bireyler ve hatta kuru cild icindir. Benim görüşüm kabul edersiniz ki banyoda şartlar değişir bu sebeple daha önce açtırmakta fayda var kaçak anında, tabi cihazların peryodik aylık testini ihmal etmeyin kusur anında hemen değiştirin.
10mA olanların fiyatları yok. Sanırım satılmıyor.Legrandda var.Ayrıca,10 mA fiş tiplerde
var.Sayfa 19
https://www.dosya.tc/server22/kpk79a/LEGRAND_2019.pdf.html
10mA olanların fiyatları yok. Sanırım satılmıyor.