Teknik konuların yaşla başla ilgisi yok bilgi ile ilgisi varbilginin yanında işin ciddiyetini kavrayıp gereklerinin yapılması ile de ilgisi var
Saygılar
Teknik konuların yaşla başla ilgisi yok bilgi ile ilgisi varbilginin yanında işin ciddiyetini kavrayıp gereklerinin yapılması ile de ilgisi var
Ben dahil herkesin genel sorunu ;Suat abi atak yaptı bakalım sayın koçlu nasıl cevap verecek
Ooooooo kimler gelmiş kimler abi hoşgeldin özledik seni NerelerdesinBen dahil herkesin genel sorunu ;
herkes ne bildiğini biliyor ama ne bilmediğini bilmiyor
Sürprüzü bizde merak ederiz amakamil abi hoşgeldin.. seni tekrar burada görmek büyük şeref.. haftasonu müsaitsen ufak bir süprizim olacak.
Ouuvv, Enişte , bayram, kıyak, süpriz, hafta sonu,,,dur tamam fotoları koyucam ama haftasonuna inşallah.. bir enişte kıyağı oldu geçtiğimiz bayram .d o sebeple
Ouuvv, Enişte , bayram, kıyak, süpriz, hafta sonu,,,
Kessin mangal vardı dimi?
yok ya abi mangal işlerine yoğunluktan çok uzağım şuara.. sadece enişteme cnc'nin cad çizimlerini gönderdim bayramda kolunun altına ekmek gibi koymuş gelmiş aluminyum plakalarla .d buda makine mühendisi hediyesi olur dedi. (ölçüleri kontrol etmedim gücüne gitmesin diye) umarım doğrudur..
eneeeee Kemal abi enişten mi harbiden