130 kw çift hızlı motora sürücü takılması

sanatkar ' Alıntı:
arkadaşalar biz sürücüleri asansör kumanda panolarında kullanıyoruz çift hızlı olup da sonradan sürücü takılıp konfor amaçlı revize edilen işlerde sadece motorun yüksek hız sargısına bağlanıuyor ama düşük hız kısa devre filan edilmiyor sizin bahsettiğiniz motor ka asansör motoru farklımı acaba ?

arkadaşlar bir konuyu netleştirmek istedim burada arkadaşın kullandığı motor dahlender sargılı çift devirli motor onun için yüksek hızda çalışırken yavaş hız uçları kısa devre ediliyor. birde ayrı sargılı çift devirli motor var bu motorlar sizin asansörde kullandıklarınız bunlara iki devirde ayrı bir motormuş gibi enerji verilir.(iki devirde aynı anda verilmez ) yani diğer uçları kısadevre etmek gibi bir durum söz konusu değildir.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
kolay gelsin arkadaşım ben inverter tamircisiyim motorun 132kw ise 160kw sıemens m.master440 serisi yada telemecanique altıvar61 veya 71 kullanabilirsin
 
Sistemin emiş ağızına pnömatik bir klape sistemi yapılıp motoru kaldırırken emişi kapatıp yüke binmemesi sağlanabilir, çok sık start stop yapmak yerine emiş ağızı açılıp kapanabilir.
 
MERHABA BEN BUSİTEYE YENİ ÜYE OLDUM SENİN KONUN HAKINDA BİLDİĞİM KADARIYLA İŞİNİ ATV71 AĞIR ŞARTLAR İÇİN İMAL EDİLMİŞ BİR SÜRÜCÜ BUCİHAZIN TÜRKCE MENÜSÜ MEVCUT AYARLARIYLA OYNIYARAK İSTEDİĞİNİ YAPA BİLİRSİN KOLAY GELSİN
 

Forum istatistikleri

Konular
128,953
Mesajlar
922,058
Kullanıcılar
451,144
Son üye
SudeN1903

Yeni konular

Geri
Üst