TEKNİK FERAH
Üye
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Merhaba 1600 kva hermetik tip projeye ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
1600kVA trafo projesi ile kastınız nedir tam olarak?Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Merhaba 1600 kva hermetik tip projeye ihtiyacım var yardımcı olabilirmisiniz.
trafo binası hücre ve hesap projeleri lazım elimde tek hat şeması var ona göre çizim yapacağım1600kVA trafo projesi ile kastınız nedir tam olarak?
Enerji müsaadeniz var mı? Malum trafo köşkü içerisinde yer alacak teçhizat dağıtım şirketinin enerji müsaadesinde belirttiğe kriterler ve tedaş şartnamesine göre belirleniyor.trafo binası hücre ve hesap projeleri lazım elimde tek hat şeması var ona göre çizim yapacağım
enerji müsadesi var orayamı bakmalıyımEnerji müsaadeniz var mı? Malum trafo köşkü içerisinde yer alacak teçhizat dağıtım şirketinin enerji müsaadesinde belirttiğe kriterler ve tedaş şartnamesine göre belirleniyor.
Evet. Dağıtım şirketinin enerji müsaadesinde belirttiği kriterleri dikkate alarak projeyi oluşturmalı dağıtım şirketinin onayına sunmalısınız.enerji müsadesi var orayamı bakmalıyım
yeni kurulacak tesise 1600 kva trafo binası yapılması için enerji müsadesi alınmış durumdaenerji müsadesi var orayamı bakmalıyım
örnek bir tane bulsam tam proje düzeltmeleri ben yapabilirim.Bana örnek proje lazım.yani enerji müsadesinde içerik ve kullanacağım malzemeler detay olarak yazmıyor bunları bulmam lazım yinede ilginize teşekkür ederim.yeni kurulacak tesise 1600 kva trafo binası yapılması için enerji müsadesi alınmış durumda
Örnek istiyorsanız paylaşıyorum. Kendi enerji müsaadenize göre revize edebilirsiniz. Ekaptan da ihale dökümanlarını indirerek faydalanabilirsiniz...yeni kurulacak tesise 1600 kva trafo binası yapılması için enerji müsadesi alınmış durumda
örnek bir tane bulsam tam proje düzeltmeleri ben yapabilirim.Bana örnek proje lazım.yani enerji müsadesinde içerik ve kullanacağım malzemeler detay olarak yazmıyor bunları bulmam lazım yinede ilginize teşekkür ederim.