2. el vinç

Belgen olmayan işe kalkışmamalısın, yarın kazayla başına iş açılsa veya bu dünyaya veda etsen suçlu her zaman ölen merhumdur, amirler patronlar sıyrılır belgesi bilgisi olmayan işe niye saldırmış derler, geçen aylarda biri konu açmıştı elektrikçi tarla ortasındaki og trafoya müdahale anında can vermiş diye!

işi bilenler bile bazen yanılabiliyor. Eski açık kule tip şalt tesisimiz vardı belediye şantiyelerimizin birisinde. Çok yüksek uğultu ve ark sesleri geliyordu. TEDAŞ enerjiyi kestik diye trafo bölmesinin kapısını açmaya yöneldi napıyorsun dedim enerjiyi kestikya abi bakalım dedi. Trafonun sesini duymuyormusun zevkten mi inliyor dedim. Anaaaa kimbilir nereyi kestik laaa deyip koşturdu :)

işi bilenler bile bazen yanılabiliyor. Eski açık kule tip şalt tesisimiz vardı belediye şantiyelerimizin birisinde. Çok yüksek uğultu ve ark sesleri geliyordu. TEDAŞ enerjiyi kestik diye trafo bölmesinin kapısını açmaya yöneldi napıyorsun dedim enerjiyi kestikya abi bakalım dedi. Trafonun sesini duymuyormusun zevkten mi inliyor dedim. Anaaaa kimbilir nereyi kestik laaa deyip koşturdu :)
Hakan abi tabirlerin bomba ):

Benzer argo ama komik tabirleri kullanmayı severim. Babamdan kalma bir alışkanlık !

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
130,302
Kullanıcılar
453,558
Son üye
Dtsbulut

Yeni konular

Geri