Kadir81818181 Üye Katılım 18 Eki 2017 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 28 14 Kas 2018 #11 bak burda daha basit bir şekilde var
Kardaş Elektirik Üye Katılım 31 Eki 2016 Mesajlar 33 Puanları 1 Yaş 35 17 Kas 2018 #12 Zaman rolesi ile yapar sin veya intes flaşör role işini görür kardeş gerilmeye gerek yok
Ar-kur-Tek Profesyonel Üye Katılım 3 Nis 2016 Mesajlar 1,795 Puanları 756 Yaş 50 17 Kas 2018 #13 54tunahan61' Alıntı: aradım ama bulamadım o yüzden yazdım çok meraklıydım 2 saat cevap beklemeye Genişletmek için tıkla ... O zaman parayı bastırıp profesyonel yardım alacaksınız. Kimse size cevap vermek zorunda olmadığı gibi hemen cevap vermek zorunda hiç değil. Bir şeyler yazarken göndermeden önce bir okuyun bence.Nasıl anlaşılıyor? Ne anlaşılıyor bir ölçüp tartın. Birde Türkçe'de bazı kelimeler var bu tip durumlarda kullanılan. "Lütfen" gibi. Haberiniz olsun.
54tunahan61' Alıntı: aradım ama bulamadım o yüzden yazdım çok meraklıydım 2 saat cevap beklemeye Genişletmek için tıkla ... O zaman parayı bastırıp profesyonel yardım alacaksınız. Kimse size cevap vermek zorunda olmadığı gibi hemen cevap vermek zorunda hiç değil. Bir şeyler yazarken göndermeden önce bir okuyun bence.Nasıl anlaşılıyor? Ne anlaşılıyor bir ölçüp tartın. Birde Türkçe'de bazı kelimeler var bu tip durumlarda kullanılan. "Lütfen" gibi. Haberiniz olsun.