Ambitious
Üye
Arkadaşlar , makinamızda bulunan soğutma ünitesindeki karışım gazının kaçması üzerine firmayı aradım ve Amerikadan almamız gerktiğini söylediler . Gazın içeriğini bilmiyoruz , endüstriyel bi sır diye vermiyorlar . Gaz Avrupada , Asyada bir çok ülkede mevcut ama Amerika bizim nereden alacağımıza bile karar verip ya İngiltere veya Hindistan dan alabilirsiniz dediler . Şimdi bide İngilterteden gelecek gazı bekliycez bi hafta..
Bu gaz çok hızlı sirkülasyon yapabilen bi gazmış ve sektörde buna Şeytan Gazı veya Firavun Gazı diyorlarmış . Peki abi bu dereceleri soğutabilen başka bi gaz yokmu , veya kendimiz bu özellikleri bulunduran gaz yaptıramazmıyız ? Istanbul Linde Gazı aradım sıkıntımı bile anlatdım fakat geri dönmediler . Fikirleriniz için sağolun .
Bu gaz çok hızlı sirkülasyon yapabilen bi gazmış ve sektörde buna Şeytan Gazı veya Firavun Gazı diyorlarmış . Peki abi bu dereceleri soğutabilen başka bi gaz yokmu , veya kendimiz bu özellikleri bulunduran gaz yaptıramazmıyız ? Istanbul Linde Gazı aradım sıkıntımı bile anlatdım fakat geri dönmediler . Fikirleriniz için sağolun .