3e-elektronik
Üye
Faydalı Olduğuma Sevindim.
Az Daha Anfilerle, Araba Kornalarıyla, Hoparlörlerle Siren Devresi Yapacaktınız.
Az Daha Anfilerle, Araba Kornalarıyla, Hoparlörlerle Siren Devresi Yapacaktınız.
bey efendi sizin gözünüzden kaçtı sanırım diğer beyin verdiği linklerde zaten sirenlerin tükettiği akımlar da verilmiş sayfanın altına doğru bakınca görünüyor. Lütfen tartışmayalım bu şekilde, kocaman insanlarız nihayetinde ortak yolu bulup anlaşırız.sonuçta sesi yukseltıp insanların dıkkatını çekecek seviyeye getirmek neden anlamıyorsunuz bir örnek mınarelerdekı hoparlörler hiçbirşey bilmiyorsanız mantığınızı çalıştırın sayın ustam ben sana ıstedığın voltajı vereyim istedığım sesı çıkaramazsın devre serısıne 50 k drenç bağliyayım o sirene kulağını dayasan ses alamazsın ama ac 220 veya dc 220 gorursun devre gırışınde yüke bındırdığınde siren bellı gucu kadar akim çeker bunu öğren bence
hayır bence 3e-elektronik bey bence wattına göre standart olmadığını söylemek istemiş. Neticesinde gücüne değil gerilimine bakıp seçim yapılıyor.sayın ebru_drn arkadaşin linkını verdığı üründe çektiği akimi yazıyor hala benımle watt olarak bu ürün değerlendirmez dıyor ustelık yazdıklarına bakarsanız tartışma derecesine getırdı ikincisi benım yazdığım yapılmış uygulanmış bir çozum sen uygulamazsın o başka ılla uygula dıyende yok elektriklı cihazlarda ohm kanununu bilmiyenler tartışma konusu yapıyor ustelık hakaret edıyor neyse boşver bilgılendırmek için yazdım kimseyle tartışacak zamanım yok
Bu Uygun Değildir Kullanım Amacınıza Baktığımızda. Size Gerekli Olan ON/OFF Ayarlanabilir Yada 2 Ayarlı Flaşör Tip Çalışan Zaman Rolesidir.Ben bu sirenlerin belli süre çalıp susması ve müdahele edilmediği zaman tekrar çalışması için nasıl bir röle kullanmalıyım?
http://krk.com.tr/urunler.asp?islem=detay&aID=210&kID=218&ID=411
bu uygun mudur?