25 amper sigorta

Nasil yok 24 saat uzerinden 40 amp gecen uygulamam var kablo kesiti artirilarak bu akim fazlalastirilabiliyor Elektrik direklerindeki kablolari bakirmi saniyosunuz

Nasil yok 24 saat uzerinden 40 amp gecen uygulamam var kablo kesiti artirilarak bu akim fazlalastirilabiliyor Elektrik direklerindeki kablolari bakirmi saniyosunuz
Bu uygulama ile ilgili bir dokuman paylaşabilirmisiniz , ben ne sıvaaltı aliminyum kablo kullanımını ne de söylediğiniz kablo ile ilgili bir uygulamayı görmüş değilim , konuyu gerçekten ilgi ile izliyorum.

Bu uygulama ile ilgili bir dokuman paylaşabilirmisiniz , ben ne sıvaaltı aliminyum kablo kullanımını ne de söylediğiniz kablo ile ilgili bir uygulamayı görmüş değilim , konuyu gerçekten ilgi ile izliyorum.
Ya zaten bu kablo cok ozel bi kablo ozel uygulamalar icin yapilmis cok pahali oldugu icindir pek tercih edilmez

Ayrica bilmenizde fayda var ben bina elektrikcisi deyilim makine otomasyoncusuyum makine yapiyorum isim geregi yusek sicaklik ta calisan mekanizmalarin elektirik tesisatini ve kendisini imal ediyorum bendr bi parca olucakti kablodan resim atarim

Forum istatistikleri

Konular
129,847
Kullanıcılar
452,702
Son üye
hsyn35

Yeni konular

Geri