Bu kablo nikel kapli deyildir saf nikelkromdurBahsi geçen kablo yüksek ortam ısısına karşı dayanıklı kablodur.Yüksek akıma karşı malesef dayanıklılık özelliği yoktur.(Cam elyaf veya silikon izoleli nikel kaplı kablo.)
İkinci hatta yetmez. Bir sürü ufo, çay makinesi vs yazmışsınız. Ana Sigorta kaç amperlik? Monofaze mi trifaze mi?Ne yapmam lazım yeni bir linye çekip yükü yarıya bölersem olur mu
Bu uygulama ile ilgili bir dokuman paylaşabilirmisiniz , ben ne sıvaaltı aliminyum kablo kullanımını ne de söylediğiniz kablo ile ilgili bir uygulamayı görmüş değilim , konuyu gerçekten ilgi ile izliyorum.Nasil yok 24 saat uzerinden 40 amp gecen uygulamam var kablo kesiti artirilarak bu akim fazlalastirilabiliyor Elektrik direklerindeki kablolari bakirmi saniyosunuz
Ya zaten bu kablo cok ozel bi kablo ozel uygulamalar icin yapilmis cok pahali oldugu icindir pek tercih edilmezBu uygulama ile ilgili bir dokuman paylaşabilirmisiniz , ben ne sıvaaltı aliminyum kablo kullanımını ne de söylediğiniz kablo ile ilgili bir uygulamayı görmüş değilim , konuyu gerçekten ilgi ile izliyorum.