2x1000 Watt Class D Amfi Projemiz

Düğünden mi video çekeyim dükkanda bi basslı şarkı açıp mı deniyeyim (dükkandaki 2 adet 400 watt 38cm hoparlörü denemelerde patlattık)
Araç içinde dene kar da kalmadki vidyo bekleriz :)
 
Yıllar önce yapmış olduğum 2x100 RMS gücü olan bir anfi yüzünden askerliğim bitmeme riskine girmişti. O gün bugun yüksek wattlı anfilerden uzak durmuşumdur. :D:D:D

Montajı, kartlar kutu hepsi ben titiz bir çalışmanın eseriyim diye bağırıyor. Eminim 1 Khz de harmonik distorsiyon % 1 i geçmiyordur.

:D Teknik anlamda hiç bilgim yok, zaten amfiyi ben yapmadım sadece tasarımında ve nüve hesaplamalarında yardımcı oldum arkadaşıma o yaptı. Ama distortion demişken en ufak bi dip gürültüsü (smps ya da çıkış katı kaynaklı) olmadığını osiloskop aracılığıyla görebildim. Ayrıca smpsye uyguladığımız en katı test, 7 kwlık bir resistansı bağlamak oldu, 1 saat boyunca çalıştırdı sadece etd59 nüvenin üzerindeki izole bant eridi, herhangi yanan bişey yok :D.
 
amfinin çıkış filitrelerini göremedim, ne kullanıyorsun.?
 
amfinin çıkış filitrelerini göremedim, ne kullanıyorsun.?

Bildiğim kadarıyla çıkış filtresi yok, class c mantığından biraz farklı çalışıyor, yüksek frekansla. Ama bunu sorarım arkadaşa cevap yazarım. (bas-tizi ayarlayan tl ile başlayan bi entegre vardı ama hatırlamadım adını eğer kastettiğiniz şey buysa)
 

Forum istatistikleri

Konular
129,332
Mesajlar
925,420
Kullanıcılar
451,797
Son üye
hal1969

Yeni konular

Geri
Üst