Komşularınızda da böyle bir durum varsa dağıtım şirketi ile irtibata geçin. Yok sadece size münhasır bir durumsa elektrikçi bulun .3lü otomatdan bakımca fazın biri yok cıkışda ama kabloyu cıkarınca olmayan faz geliyor kablo saglam sizce sorun nedir
Girişde üç faz var cıkışda kabloyu takıca otomata kayıp oluyor ana hattı bakıyorum ölcüyorum normal degerleri kabloda ölcü yorum bi sıkıntı cıkmıyorSigorta geçirmiyor. Girişte voltaj var mı? Olcerken multimetre kullanın. Kontrol kalemi olcu aleti değildir.
Teşekkür ederim üsdad verdiğin bilgiler için
Girişde üç faz var cıkışda kabloyu takıca otomata kayıp oluyor ana hattı bakıyorum ölcüyorum normal degerleri kabloda ölcü yorum bi sıkıntı cıkmıyor
Bi ihtimalde eğerki o faza ait kısımda kısadevre varsa ve Sigorta özelliğini yitirmisse kısadevreden dolayı açmak yerine içerden enerjiyi geçirmiyor olabilir ustalarım.Teşekkür ederim üsdad verdiğin bilgiler için
Girişde üç faz var cıkışda kabloyu takıca otomata kayıp oluyor ana hattı bakıyorum ölcüyorum normal degerleri kabloda ölcü yorum bi sıkıntı cıkmıyor