fenerbahce1806
Üye
arakdaşlar ben kendi yapmak istediğim kuluçka makinamda kullanmak üzere ısı ve nem sensörü arayışında idim. internet ortamından mürsel isimli bir arkadaşla tanıştım. o kendim modül yapıyorum modülümüde senserion sht 11 üzerine tasarlıyorum dedi. sht 11 dijital bir sensörmüş ve yanılma payı ntc ptc veya pt 100 lere göre daha azmış.
bende dedimki madem shtxx kullanacağız bana yaptıgın modülü sht xxlerin kuluçka makinasına göre en iyi olanından kullanayım onlarda
Humidity Sensor SHT25: Sensirion AG
bu ve
Humidity Sensor SHT75: Sensirion AG
tabii benim gördüğüm kadarıyla.
evet arkadaşlar bu sensörler arkadaşın modülünde kullanıldığında ısıda 30-40 °C arasında
ve nemde 20-100 arasında en az hatayuı yapar ve nem % 3-4 e kadar önemli değil fakat ısıda 30-40 arasında 0.2 nin üstüne çıktıgında sorun oluşur kuluçka makinasında
söz sizde sişzce hangi sensör?
bende dedimki madem shtxx kullanacağız bana yaptıgın modülü sht xxlerin kuluçka makinasına göre en iyi olanından kullanayım onlarda
Humidity Sensor SHT25: Sensirion AG
bu ve
Humidity Sensor SHT75: Sensirion AG
tabii benim gördüğüm kadarıyla.
evet arkadaşlar bu sensörler arkadaşın modülünde kullanıldığında ısıda 30-40 °C arasında
ve nemde 20-100 arasında en az hatayuı yapar ve nem % 3-4 e kadar önemli değil fakat ısıda 30-40 arasında 0.2 nin üstüne çıktıgında sorun oluşur kuluçka makinasında
söz sizde sişzce hangi sensör?