35 kV ve 154 kV kabloların yer enerji durumu tespiti.

sayın mkgunay;
kablo güzergah tesbit cihazları satışı ve Bakım onarımında çalıştım zamanında. size kablonun üzerindeki voltajı dokunmadan gösterecek bir cihaz üretilmedi bildiğim kadarıyla. Ben kablo güzergah cihazının çalışmasını anlatayım yorumu siz yapın.
İçerisinden akım geçen kablonun etrafına yaydığı elektromanyetik dalga prensibine göre çalışıyor cihazımız. Cihazın üzerinde 50-100 hz kademesi vardır. Bu kademeden Şebeke enerji kablolarının güzergah tesbiti yapılabiliyor. 154 kv yada 36 kv gibi yüksek voltaj olan kabloların etrafına yaydığı emk daha çok olduğu için cihaz min. ayarda sinyal verecektir. Kablonun Yerin ne kadar altında oduğunu metre ve inch biriminde ekranına yansıtıyor. Telekom, teaş, karayolları gibi birçok kurum ve kuruluşa bu cihazımızı tanıttık ve aldılar ve şuan da bu cihazları kullanıyorlar. Eski çalıştığım firmanın adresi aşağıda gürcan beyle irtibata geçip bilgi alabilirsiniz saygılar.

ENPA | GÜZERGAH TESPİT CİHAZLARI | Kablo ve Boru Güzergah Tespit Cihazları
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
154 kV kabloların geçtiği güzergahi bulmak bazı profosyonel firmalar için kolaydır. Bu kabloları tespit eden firmalar var. googla gir ve "kablo, arıza" kelimelerini yaz. karşına bu işlerle uğraşan firmalar gelecektir.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,183
Mesajlar
924,001
Kullanıcılar
451,541
Son üye
hyo23

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst