nado35
Üye
Merhabalar, arkadaşım ben sana vacon kullanmanı öneririm, çünkü pompa fan; kompresör uygulamarı için konsis otomasyonla çalışıyorum gerçekten sağolsunlar çok yardımcı oldular.Konsis otomasyondaki devreye alan arkadaşalar vacon konusunda bana çok ayrıntılı bilgi verdiler. Anlaşılıyor ki arkaaşlar bu konuda çok uzmanlar. Hatta içlerinden bir tanesi finlandiyada özel eğitim almış. Vacon konusunda gerçekten uzman özellikle ücretsiz uygulama makroları ve ücretsiz bilgisayar programı sayesinde çok ayrıntılı analiz sonuçlarını anında görebiliyoruz. ayrıca türkçe menü ve manueller artıları arasında ayrıca 2 yıl ücretsiz servis desteği ve çok yaygın servis ağı 7/24 destek vermekte. Özellikle izmir bölgesindeki Konsis otomasyon bayisi servise müthiş önem veriyor. İlk devreye almalarında özel kullanım eğitimi veriyorlar özellikle ücretsiz olması çok ayrıcalıklı bir özellik. EMC VE RFI filtresi çok gelişmiş. Özellikle harmonik problemleri 5. harmoniğe kadar indirgenmiştir. 15 yıldır sürücü konusunda çalışmlarım oldu ama bu zamana kadar aldığım en iyi sürücü VACON dur hatta ABB den bile daha iyidir. Vacon firmasının geçmişine baktığımız zaman ABB ve NOKIA kökenli olduğunu görebiliriz. İYİ ÇALIŞMALAR.