Arkadaşlar
Bahsettiğiniz driver lar her ikiside kötü cihaz değil. Ancak şunuda unutmamak lazım artık piyasada bana göre küçük güçler için artık kötü ac driver kalmadı sebebi ise malum hepsi birbirini kopyalıyorAnalog kartları koruma spesifikasyonlar aynı tek fark kullanılan IGBT bildiğiniz üzere ıgbd bu işin kalbi akım ve gerilim çıkışları ve hızı tamamiyle cihazın perfomansı ile aynı .Aranızda ıgbt değişi yapan arkadaş var ise driver ın içerisinde en önemli kısım olduğunu görecektir(diyotlardan sonra).mitbuishı ve benzeri ıgbt kullanılan driver ların iyi olduğunu düşünüyorum.Yüksek güçlerde ve ani tork değişi olan uygulamalarda özellikle frenleme ve ani kalkış larda bahsettiğini o driverlerin hepside emin olun çakıldı.sebebi ise uygulamaya göre tip model yada marka seçilmemesi. çok yüksek güçlerde driver dışında diğer kompenetlerede büyük görev düşer tabi maliyetten kaçıp konulmuşssa.Örneğin giriş ve çıkış flitreleri,lokal harmonik flitreler (250 kw üsütnde mutlaka olmalı)ve kısadevre dirençleri. .topraklama kablo seçimi uygulamaya göre parametre ayarları.Bunlardan birinde hata yapılırsa yada yanlış uyugulanır ise cihazın performansı ortaya çıkmıyacağına eminim.
Bahsettiğiniz cihazları dışında ben şirketimde ve uygulamalarımda SANTERNO SİNUSPENTA YADA SİNÜS K KULLANIYORUM BENCE DENEYİN yazdıklarımı daha iyi anlıyacaksınız .
SAYGILARIMLA