Hocam benim buzdolabında da e4 hatası veriyor teknisyen arkadaş parcalarin sağlam olduğunu Elektronik kartın bozuk olduğunu söyledi.Teste soktuktan sonra fişi çıkarıp yeniden takarak belirttiğiniz butonlara basmamizi söylediniz ancak butonları tekrar yazabilir misiniz dondurucu bölme hızlı dondurma hızlı soğutma soğutucu bölme bu dört butondan hangilerine basmamiz gerekli? Çok teşekkürlersevgili arkadaşım konunun başında ışıkların anlamlarını ve arıza kodlarını zaten vermişiz. lütfen dikkatli inceleyin.
ürün sensör hatası veriyor. cihazı teste sokun.fişi çekin tekrar taktıkdan sonra 10 sn. içinde 2 sn. süreyle " Bölme ve Hızlı dondurma " butonları basılı tutun. sinyel sesinden sonra soldaki ışıklarla gerçek arızayı verecek.
Hocam benim buzdolabında da e4 hatası veriyor teknisyen arkadaş parcalarin sağlam olduğunu Elektronik kartın bozuk olduğunu söyledi.Teste soktuktan sonra fişi çıkarıp yeniden takarak belirttiğiniz butonlara basmamizi söylediniz ancak butonları tekrar yazabilir misiniz dondurucu bölme hızlı dondurma hızlı soğutma soğutucu bölme bu dört butondan hangilerine basmamiz gerekli? Çok teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Bende de 5094 nf buzdolabı var. Yaklaşık 20 gündür e4 hatası veriyor. Tamirciyi çağırdım. Önce gaz kaçağı var dedi ve arkadaki borulardan birini iptal edip gaz bastı. Dolap 3-4 gün çalıştı ama e4 hatası devam etti ve sonra çalışmamaya başladı. Defrost ısıtıcısını da değiştirdik. Şu anda e4 hatası ile birlikte dolap çalışıyor. Ama biliyorum ki tekrar duracak.
Başka neyi değitirebiliriz?
Yardımcı olursanız memnun olurum. Teşekkürler...
Dün defrost ısıtıcısını değiştirdik. Tamirci termal sigortanın sağlam olduğunu belirtti. Ama hata devam ediyor. Başka ne yapabiliriz?E4 hatası defros işleminin yapılamadığını yani buz eritme işleminin yapılamadığını gösteriyor. öncelikle defros ısıtıcı ve termal Sigorta kontrol edilmeli. gazı tuzu motoru ile ilgili olan bir durum değil