Turgut, bu konuyu unutmazsan sevinirim. Kart hakkında denemelerini ve sonuçlarını merak içerisinde bekliyorum.Mach3 uyumlu baya güzel çalışıyor. Test ettim .ama daha router Baglamadim
. . .
merhaba bir tanıdığımda 50*1,5mt bir makine yapma çalışmalarına girdi fakat kontrol kartı konusunda takıldık kaldık cihazda 3 eksenin dışında bir de ayna bağlamak istiyor bununu için güzel sorun çıkarmayacak bir kart arıyoruz bu konuda yardımcı olursanız tecrübelerinize dayanarak çok memnun olurum
divizör olarak değil de aynayı da bir eksen olarak kullanacakrouter için akz olabilir,, ayna takacam diyorsanız yanında c6 diye bişey var step motoru divizör olarak sürekli çalıştırıyor devir kontrollu bişe... 30 dolar gibi fiyatı var sanırım...
ethernet derse fiyat biraz uçabiliyordivizör olarak değil de aynayı da bir eksen olarak kullanacak
akz250 ye alternatif sorun çıkarmayacak kaliteli bir kart var mıdır önerebileceğiniz usb yada ethernet olarak
Ethernet de olabilir sotunsuzluk önceliğimizethernet derse fiyat biraz uçabiliyor