merhaba, 132 kw bir motora abb acs550 model bir sürücü kullanıyorum.
elektrik kesintisi sonrası resetlenmek isterken sürücüyle oynanmış
daha önceleri 245 amperde çalışan motor şuan aynı yükte 290 amper çekiyor.
motorda herhangi bir zorlanma mevcut değil, motorun fiziksel ısısı da eski değerlerinde.
hangi parametreler değişmiş olabilir?
ABB sürücülerin menüsünde 'değişen parametreler' diye bir alt menü bulunuyor. Bu alt menüden üzerinde değişiklik yapılan parametreleri görebilirsiniz. Bu şekilde olması gereken parametreleri kontrol edebilirsiniz. Üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmayan 'fabrika ayarlarındaki' parametreler bu alt menüde görünmez.merhaba, 132 kw bir motora abb acs550 model bir sürücü kullanıyorum.
elektrik kesintisi sonrası resetlenmek isterken sürücüyle oynanmış
daha önceleri 245 amperde çalışan motor şuan aynı yükte 290 amper çekiyor.
motorda herhangi bir zorlanma mevcut değil, motorun fiziksel ısısı da eski değerlerinde.
hangi parametreler değişmiş olabilir?
merhabaArkadaşlar ABB marka İnverterler hakkında sorularınız olur ise elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
abb acs355 iki adet 220 beslemeli sürücüm var iki adette 1.5 kw motorum var iki motorunda hızını pot ile ayarlıyorum 500 metre boyunda 50 cm eninde kumaş sarmak için kullanıcam aradaki gerginliği ayarlıyorum fakat sarım yapan motor direk mili çeviriyor sarım çapı büdükçe sarım motorunun devrini düşmem gerekiyor yoksa kumaşı gerip kopartıyor alan çok dar hareketli mil gibi potansiyometee veya loodceel koyabileceğim alan yok sarım yapan motorun sürücü ayarlarıyla aradaki gerginliği nasıl aynı tutabilirim sarım yapan motor sıfır tansiyonla bile çalışsa işimi görür kumaşı hiç germesin sadece çekici motordan çıkan kumaşı bobine sarsın istiyorum tork kontrolü yapıp 20.17 den torku%30 düşürdüm ama 99.02 parametresinden 7 veya 8 seçtiğimde start verince F1005 hatası veriyor motor etiket bilgilerini doğru giriyorum bana yardımcı olurmusunArkadaşlar ABB marka İnverterler hakkında sorularınız olur ise elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
Kendim pinout şemasına göre yaptığım OPCA-2 kablosu
Bunlar hep sorun çıkartacak parçalar .RS232 (chipseti prolific) to USB dönüştürücü
öneriniz nedir diyeceğim herhalde ? orjinal kablo önereceksiniz ?Bunlar hep sorun çıkartacak parçalar .
Aynen öyle söyleyeceğim. İnternet tarifli kabloları bende yaptım, olmadı. Dönüştürücülerden de verim alamadık.öneriniz nedir diyeceğim herhalde ? orjinal kablo önereceksiniz ?