dnxnxjjs Üye Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 19 Puanları 1 Yaş 24 13 Ocak 2019 #1 Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar bende 12V24A akü var şarzlı motor aküsü ben buna adaptör yamak istiyorum nasıl yaparım yardım ederseniz sevinirim
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar bende 12V24A akü var şarzlı motor aküsü ben buna adaptör yamak istiyorum nasıl yaparım yardım ederseniz sevinirim
Ar-kur-Tek Profesyonel Üye Katılım 3 Nis 2016 Mesajlar 1,794 Puanları 756 Yaş 50 13 Ocak 2019 #2 Adaptör derken neyi kast ediyorsunuz ki? Normalde adaptörler 220 voltu 9-12-24 volta çevirmek için kullanılan aletlere diyorlar piyasada malum. Siz ne için kullanacaksınız bu adaptörü yada nasıl bir çıkış almayı istiyorsunuz adaptörden?
Adaptör derken neyi kast ediyorsunuz ki? Normalde adaptörler 220 voltu 9-12-24 volta çevirmek için kullanılan aletlere diyorlar piyasada malum. Siz ne için kullanacaksınız bu adaptörü yada nasıl bir çıkış almayı istiyorsunuz adaptörden?
Konu Sah dnxnxjjs Üye Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 19 Puanları 1 Yaş 24 13 Ocak 2019 #3 Ar-kur-Tek' Alıntı: Adaptör derken neyi kast ediyorsunuz ki? Normalde adaptörler 220 voltu 9-12-24 volta çevirmek için kullanılan aletlere diyorlar piyasada malum. Siz ne için kullanacaksınız bu adaptörü yada nasıl bir çıkış almayı istiyorsunuz adaptörden? Genişletmek için tıkla ... Resimde görülen aküyü şarj edecek
Ar-kur-Tek' Alıntı: Adaptör derken neyi kast ediyorsunuz ki? Normalde adaptörler 220 voltu 9-12-24 volta çevirmek için kullanılan aletlere diyorlar piyasada malum. Siz ne için kullanacaksınız bu adaptörü yada nasıl bir çıkış almayı istiyorsunuz adaptörden? Genişletmek için tıkla ... Resimde görülen aküyü şarj edecek
Ar-kur-Tek Profesyonel Üye Katılım 3 Nis 2016 Mesajlar 1,794 Puanları 756 Yaş 50 13 Ocak 2019 #4 Size adaptör değil akü şarj devresi lazım. Forumda bir kaç yerde konusu var. Ayrıca yapmak değil almak isterseniz piyasada bir çok ürün var.
Size adaptör değil akü şarj devresi lazım. Forumda bir kaç yerde konusu var. Ayrıca yapmak değil almak isterseniz piyasada bir çok ürün var.
Konu Sah dnxnxjjs Üye Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 19 Puanları 1 Yaş 24 13 Ocak 2019 #5 Ar-kur-Tek' Alıntı: Size adaptör değil akü şarj devresi lazım. Forumda bir kaç yerde konusu var. Ayrıca yapmak değil almak isterseniz piyasada bir çok ürün var. Genişletmek için tıkla ... Bu bilgisayar güç kaynağı bununla şarj edebilrmiyim
Ar-kur-Tek' Alıntı: Size adaptör değil akü şarj devresi lazım. Forumda bir kaç yerde konusu var. Ayrıca yapmak değil almak isterseniz piyasada bir çok ürün var. Genişletmek için tıkla ... Bu bilgisayar güç kaynağı bununla şarj edebilrmiyim
Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,057 Puanları 481 Yaş 38 Konum KASTAMONU 13 Ocak 2019 #6 Aynı dertten muzdarip birisi olarak akü şarj cihazı almanızı tavsiye ederim. 2 adet 12 volt 7 amper aküm var şarj edecek bir yol bulamadım.
Aynı dertten muzdarip birisi olarak akü şarj cihazı almanızı tavsiye ederim. 2 adet 12 volt 7 amper aküm var şarj edecek bir yol bulamadım.
Ar-kur-Tek Profesyonel Üye Katılım 3 Nis 2016 Mesajlar 1,794 Puanları 756 Yaş 50 13 Ocak 2019 #7 Direkt güç kaynağı olmaz? hem gerekli voltaj hemde dolunca şarjı falan kesmesi lazım. Hazır devre alın daha mantıklı.
Direkt güç kaynağı olmaz? hem gerekli voltaj hemde dolunca şarjı falan kesmesi lazım. Hazır devre alın daha mantıklı.
LawLess53 Üye Katılım 4 Ağu 2009 Mesajlar 20 Puanları 1 14 Ocak 2019 #8 Motolux yazan Akünün şarj voltajı 14.7-14.9 yazıyor LED trafosunu çıkış ayar potuyla 13.5-14 seviyesine çıkarıp şarj edebilirsiniz Akımada dikkat etmek lazım
Motolux yazan Akünün şarj voltajı 14.7-14.9 yazıyor LED trafosunu çıkış ayar potuyla 13.5-14 seviyesine çıkarıp şarj edebilirsiniz Akımada dikkat etmek lazım
confickerbelasi Profesyonel Üye Katılım 25 Mar 2011 Mesajlar 4,268 Puanları 606 14 Ocak 2019 #9 öyle kafana göre adaptörle akü şarj edilmez akü şarj cihazı akünü daha sağlıklı şarrz eder ve ekonomik olur şarzı kesen devre daha pahalıya gelir...
öyle kafana göre adaptörle akü şarj edilmez akü şarj cihazı akünü daha sağlıklı şarrz eder ve ekonomik olur şarzı kesen devre daha pahalıya gelir...
szrnc.istnbll Üye Katılım 25 Eki 2018 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 27 16 Ocak 2019 #10 Bence hiç uğraşma bro, ha yok ben hobi istiyorum diyorsan, bu devrenin montajsızı varsa onu al. Sent from my ANE-LX1 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
Bence hiç uğraşma bro, ha yok ben hobi istiyorum diyorsan, bu devrenin montajsızı varsa onu al. Sent from my ANE-LX1 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app