üstad o kadarını ancac sizin gibi profesyoneller yapar. Şimdilik artık 14.4 ile halletmeye çalışacağım. Piyasada satılan 12v 10 smps lerden aldım. Modifiye edip voltajı tam 14.4 yaptım. Boş aküye bağlayınca tam olarak 6.xx 7 ye yakın çekmeye başlıyor. Sonra biraz hızla azalıyor. 5.5 e kadar düşünce azalma hızı düşüyor. Şarj oldukça çekilen amper artık iyi ce düşüyor. Sıfıra yakın lluyor.Tekrar merhaba,sn.erkan1525 ; 6 amper 14.5-14.8 volt dc. veren bir güç kaynağını buldunuz vey.....
üstad o kadarını ancac sizin gibi profesyoneller yapar. Şimdilik artık 14.4 ile halletmeye çalışacağım. Piyasada satılan 12v 10 smps lerden aldım. Modifiye edip voltajı tam 14.4 yaptım. Boş aküye bağlayınca tam olarak 6.xx 7 ye yakın çekmeye başlıyor. Sonra biraz hızla azalıyor. 5.5 e kadar düşünce azalma hızı düşüyor. Şarj oldukça çekilen amper artık iyi ce düşüyor. Sıfıra yakın lluyor.
Yan şöyle bir sorunum var. 3 tane sıfır aküm var ilk aldığımda biri 12.4 diğerlwri 12.3 tü 2 sini 14.4 v ile şarj ettim. Voltajları 14.3x e ladar çıktı çektikleri akım da 0.33 idi şarşı kestim 2 gün sonra 12.8 e düştü. Bu normal mi? Aküler sorunlu olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?