Glorfindel822
Üye
Merhaba, evimde salonda tv ünitesinin arkasında tek bir duvar prizi ve buna bağlı 5 li priz bulunmakta. Bu 5 li prize şu cihazlar bağlı bulunmakta.
1) TV (max 250 watt)
2) Soundbar (max 650 watt)
3) Playstation (max 340 watt)
4) Modem
5) Router
6) Kablo TV (Playstation ile değişmeli takıyorum yer olmadığı için)
Tekli duvar prizini altta resimdeki gibi sıva altı 2li priz ile ikiliye çevirip;
- Bir slotuna 3 lü priz ile Modem + Kablo TV + Router
- Diğer slotuna önce akıllı tekli priz onunda üstüne gene 3'lü priz ile tv + soundbar + playstation
bağlarsam sıkıntı olur mu. amacım akıllı priz ile tv+soundbar+playstation 3 lüsüne giden elektriği evde yokken uzaktan kolayca kapatmak ancak modem ve router ın kapanmaması gerekiyor çünkü uzaktan kontrolü kaybederim. Bu şekilde bağlantı yaptığım zaman priz üstüne priz bağlamış oluyorum sizce güvenli olur mu?
1) TV (max 250 watt)
2) Soundbar (max 650 watt)
3) Playstation (max 340 watt)
4) Modem
5) Router
6) Kablo TV (Playstation ile değişmeli takıyorum yer olmadığı için)
Tekli duvar prizini altta resimdeki gibi sıva altı 2li priz ile ikiliye çevirip;
- Bir slotuna 3 lü priz ile Modem + Kablo TV + Router
- Diğer slotuna önce akıllı tekli priz onunda üstüne gene 3'lü priz ile tv + soundbar + playstation
bağlarsam sıkıntı olur mu. amacım akıllı priz ile tv+soundbar+playstation 3 lüsüne giden elektriği evde yokken uzaktan kolayca kapatmak ancak modem ve router ın kapanmaması gerekiyor çünkü uzaktan kontrolü kaybederim. Bu şekilde bağlantı yaptığım zaman priz üstüne priz bağlamış oluyorum sizce güvenli olur mu?