Rahatlıkla ve şipirdekçe.Peki bu 100nF kondansatörleri STK devresindeki 100nf C13 ve C14 için kullanabilirmiyiz?
Bir de bu 100nF lar işimize yarar mı alayım mı?
https://tr.rsdelivers.com/product/n...olyester-capacitor-pet-63v-dc-5-100nf/1833383
Menşei japon muşRahatlıkla ve şipirdekçe.
Amanınn bu 100nF lar da harika gondansatörlerden.
Bi sepet dolusu alabilirsin.
Onların benzerinden ben 100 tane almıştım.Menşei japon muş
Ben 100 tane alamadım ama 10 tane alabildimOnların benzerinden ben 100 tane almıştım.
Önceleri tereddüt etsem de kullandığım yerlerde her türlü testten başarıyla çıktılar.
Hatta test için ton gontrolde bile kullanmıştım.
Hassas besleme devrelerinde harika sonuç veriyor. Ama ses devrelerinde de darılmadan kullanılabiliyor.
O kondansatörler 33pF ila 100p arasıdır. Sendekilerden kullanabilirsin.Yamyam hocam ton kontrol L/R çıkışında 2 adet kondansatör var bunların değerleri neolacak?Daha önceki devremizde yoktu bunlar.Bunlara bağlı op -amp bacaklarına bağlı dirençler 1 K mı olacak.
Tantallar için 4,7uF sizin verdiklerinizden mi kullanayım yoksa 2,2uF bende var onlardan mı?
Bir de film kondansatörleri 2,2UF WIMA mı kullanacağım?
Baktım güç kaynaklarında yüksek frekansları bastırmak için kullanılıyormuş.FERRITE BEAD
Bize avantaj sağlar mı?Eğer roll-off frekansını ecik yüksek tutmak istersen 1uF ERO kullanabilirsin.
Çok fazlaca S/N ye etki etmez.Baktım güç kaynaklarında yüksek frekansları bastırmak için kullanılıyormuş.
Bize avantaj sağlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?