sasen1
Paylaşımcı üye
Çizdim olmamışsa yine çizeceğimOlmamış. KÖTEK kafana
Yeniden çiz. Yoksa ben çizerim haa
Çizdim olmamışsa yine çizeceğimOlmamış. KÖTEK kafana
Yeniden çiz. Yoksa ben çizerim haa
Ana gondansatörleri sistem sıfır noktasına yani ortadaki PAD'e mümkün mertebe yaklaştırmalısın.Çizdim olmamışsa yine çizeceğim
Bu şekilde olur mu?Ana gondansatörleri sistem sıfır noktasına yani ortadaki PAD'e mümkün mertebe yaklaştırmalısın.
Bu kondansatörün şaseye bağlı uçları asla indüktif etki gösterecek şekilde olmamalıdır. Yani dümdüz ve kalın bir çizgi şeklinde olmalıdır.
Sistem zero point padi ana kondansatörlere zorunlu olarak uzak yapıldığında, aradaki iletken en kalın olarak yapılmalıdır.
Hah şöyle yaaf.Bu şekilde olur mu?
Bir de benim diyotların ölçüsü çok küçük ona göre diyotların ve bağlantı yollarını değiştirmeli miyim?Oraları hiç ellemedim KÖTEK yemeyelim sonra dedim.
Şase yollarını kondansatörün yarısına kadar inceltebilirsin.Hocam 2 türlü de çizdim.Eleştirilerinizi alabilirim.
2. çizimde diyot bağlantıları kafamı karıştırdı umarım doğrudur.Şase ile kondansatör bacakları arası biraz az kaldı şaseyi hafiften inceltebilir miyim?
Evet o padleri koyacağım ,unutmuşum.Şase yollarını kondansatörün yarısına kadar inceltebilirsin.
Ama ilk resimde olduğu gibi harici bir pad daha koyarsan daha ufak kondansatörleri de kullanabilirsin.
Gayet iyi.Başka düzeltmem gereken bir şey kaldı mı hocam?
Tamam PAD leri büyütürüm.Teşekkür ederim Yamyam hocam sayende bu devre çizimi de tamamlandı.Gayet iyi.
Sadece diyot padlerini ecik daha kalın yaparsan olur.