Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aktuator vanalar on-off kontrollü olduğu gibi oransal kontrollü de olabilir.Biz işletmemizde on-off olarak Damla Prosesin vanalarını, oransal olarak da Masoneilan vanaları (4-20 mA) kullanıyoruz.
aktüatör elektropnömatiğin konusudur. eğer makina plc ile kontrol ediliyorsa, bu çocuk oyuncağı. ama bahsettiğin makina nasıl bir makina? eğer sadece havayı keseceksen, selenoid valf de kullanabilirsin. normalde açık/normalde kapalı gibi çeşitleri var. aktöatörün elektriklisi var, hava ile çalışanı var. makinayı ve sistemini biraz daha anlatırsan, sana yardımcı olabilirim.
Actüatör ;sistemimizde iki tip kullanıyoruz , pistonlu actüatörler,diyaframlı actüatörler olmak üzere. bunlarda kendi aralarında aç-kapa yada reglajlı olarak bulunuyorlar. Aynı zamanda yay geri dönüşlü ve çift etkili tipleride mevcut...
tavuk çiftliklerinde hava kontrolu yapabilmek için on off olarak ve donmeden pnömatik bir piston gibi çalışan strok boyu ortalama 40 cm gb olan aktuatör arıyorum. bana bununla ilgili bi firma ismi için yardım edebilirmisiniz?