Altivar 61 Sinyal Sorunu

Bende bir süredir OLF arızası yaşıyorum. Surunum tam olarak şöyle; 15 kw bir su pompasıyla yaklaşık 130 m uzaktaki bir tankı kontrol ediyorum Bu sistem PID kontrol oarak çalışıyor yalnız motor bir süre sonra ısınıyor ve sürücü aşırı yük arızasına geçiyor. motor akımı normal değerlerde ısınma probleminin sebebini anlayamadım. çöyle bir tahmin yürütüyorum tankla pompa arasındaki mesafe fazla tank boş olduğunda pompa normal şekilde tankı dolduruyor tanktaki seviye arttığında pompanın hızı düşmeye başlıyor ama düşme kararlı değil buda mesafeden kaynaklanıyor. sürücü bir sn içinde hem ACC ve DEC rampalarını giriyor. ve hatta tank tamamen dolduğunda yine bir saniye içinde frenleme ACC ve DEC yapıyor ısınma ve OLF'nin sebebi bu olabilirmi?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Evet aynı sorunu bende yaşadım, orijinalinde köprülü ancak gevşek bağlantı var. Arkadaşın dediği gibi klemensleri kontrol ettim ve sorun düzeldi. Teşekkürler
 
PRA: Power Removal function active (drive locked) sorunu bende de vardı +24v.klemensi ile pwr klemensi arasındaki köprü gevşekmiş.Klemens vidalarını sıkarak problemi çözdüm.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,104
Mesajlar
923,306
Kullanıcılar
451,424
Son üye
erknglryz55

Yeni konular

Geri
Üst