Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben alışveriş mağazasından beğendiğim bir anahtarlı priz aldım. Fakat takamadım.Çok şey denedim ama yapamadım.Yardım edebilir misiniz?Teşekkürler..Fotolar burda...
kabloda toprak hattı goremedım topraklama yok galıba soktugun prız topraksızmıydı bu prızde yopraklama baglantısı var ama cekme ıhtımalın varsa toprakta cek
takmaya çalıştığınız kasa priz kasasımı yaksa anahtar kasasımı.yani anahtarımı ek olarak kullanacaksın yoksa prizimi buna göre buattan kablo çekmen gerekebilir.Yada şöyle sorayım prizin üzerindeki anahtarla bir lambayı mı açıp kapatacaksın.
selam ustalar arkadaşın aldıgı malzeme lambayı etkilememesi için buattan baglantıları kontrol etmesi gerek yoksa lambayı etkiler yani inişte fazmı yoksa notr mü inmiş lamba devresi için
konu eski ama yardıma ihtiyacım var faz nötr toprak nereye bağlanacak resimde toprak yok yani toprakta olursa nasıl bir bağlantı olacak yine köprü atılacak mı ?