Pesen
Üye
Ama dijital olcu aletimkondansatörü sadece ve sadece kapasitemetre cihazı ile ölçebilirsiniz.
Fluke olcuyor abim
Mesala 47 farat
Yada 110 farat gibi
Ama dijital olcu aletimkondansatörü sadece ve sadece kapasitemetre cihazı ile ölçebilirsiniz.
hocam iyi günler benim makine ön kapaktan su atıyor kapak altı conta var yenisini bulamadım araştıyorum ama tamirci biri dediki o sayıcıdan fazla su alıyor onun dediğine istinaden makine yıkarken bir bardak su içinden aldım ama kaçırma düzelmedi ayrıca pompa su basmada bekliyor su birikiyor sonra basıyor şekline döndü sizce arıza neredendir.yıkama motoru kalkış kondansatörü arızalı olabilir bakılması gerekli aklına takılan bir şey olursa 0536 462 18 59 dan bana ulaş.
hocam arayın görüşelim marka model nedir?hocam iyi günler benim makine ön kapaktan su atıyor kapak altı conta var yenisini bulamadım araştıyorum ama tamirci biri dediki o sayıcıdan fazla su alıyor onun dediğine istinaden makine yıkarken bir bardak su içinden aldım ama kaçırma düzelmedi ayrıca pompa su basmada bekliyor su birikiyor sonra basıyor şekline döndü sizce arıza neredendir.