atlatma
Üye
Çalışırken sıkarken çok sesli ve sallantılı çalışan makinemin amortisör keçe ve rulmanlarını değiştirdikten sonra makineyi topladım. suyunu ve gider borusunu bağlayıp start verdim ama hangi programda olursa olsun ilk önce su almaya başlıyor 20-30saniye su aldıktan sonra bazen 1 -2 tur tambur dönüyor bazen dönmüyor,su alma durup su boşaltmaya geçiyor ve sürekli olarak boşaltmaya çalışıp tamburu döndürmüyor ve program düğmesi hiç durmadan tık tık ileri doğru gidiyor. 3-4 dk bekledim bakalım ne yapacak diye durmadı. sürekli dönüyor. ben yukardaki tamiratı yaparken Elektronik hiçbir işlem yapmadım. sadece program düğmesine giren soketi çıkarıp takmıştım. bu sorunu neden yapmaktadır.
bu artık erkeklik meselesi oldu. 16 tl ye aldığım 2 rulman ve 1 keçe ile 20 tl ye alıp taktığım 2 amortisör için benden 200 tl istediler bende kendim yaparım dedim. yaptım ama bu sorun nereden çıktı anlamadım. yardımlarınızıbeklemekteyim. ha bu arada makinenin 4 ayağını sıkarken tork-40 anahtar kırılıp elimi kestiğim için fazladan zaman kaybetmeme rağmen bu tamirata başladığım 1 ay oldu artık bitsin istiyorum annem de çok zor durumda banamı üzülsün biriken çamaşıramı sıkılsın oda bilemiyor artık.
ACİL CEVAP LÜTFEN
bu artık erkeklik meselesi oldu. 16 tl ye aldığım 2 rulman ve 1 keçe ile 20 tl ye alıp taktığım 2 amortisör için benden 200 tl istediler bende kendim yaparım dedim. yaptım ama bu sorun nereden çıktı anlamadım. yardımlarınızıbeklemekteyim. ha bu arada makinenin 4 ayağını sıkarken tork-40 anahtar kırılıp elimi kestiğim için fazladan zaman kaybetmeme rağmen bu tamirata başladığım 1 ay oldu artık bitsin istiyorum annem de çok zor durumda banamı üzülsün biriken çamaşıramı sıkılsın oda bilemiyor artık.
ACİL CEVAP LÜTFEN