Sancar-yaylan
Üye
Merhaba Arkadaşlar.
Geçen sene bir başlık altında servis sitesi kurduğumu belirtmiştim.
Allaha şükür bu site üzerinden iyi şekilde ekmek yemekteyiz türkiye genelinde..
İstanbul içi 6-8 arası arıza servis işleri ile ilgilenen ekibimiz mevcut ve gece gündüz farketmeden servis vermekteyiz.
Minimum 70TL + Malzeme şeklinde servis ücretlerimiz. Gece 00:00 civarlarında yada geçtiyse minimum 125TL servis ücreti istemekteyiz.
Müşterilerin bir çoğu rakamı fazla bulmaktalar
Piyasa nedir?
Benim yaptığım bu işi 3-4 site daha yapıyor, müşterilerden gelen yorumlara göre onlarda 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatı vermekteler.
Bugün bir telefon geldi, dialog aynen şöyle gelişti.
Müşteri; Merhaba benim basit bir elektrik işim var yardımcı olurmusunuz?
ben; basitse kendiniz yapın o zaman
Müşteri; yaa abi sigortam atıyor tutmuyorda ona bakılacak
ben; tamam o zaman siz bakın, basit madem
Müşteri; her neyse abi bakarmısınız, gelirmisiniz. Yerimiz ümraniye ..... sitesinde
ben; Tamam geliriz, 100TL servis ücreti + kullanılırsa malzeme ücreti var
Müşteri; abi altı üstü bir sigorta kalkmıyor yaa 100 Lira çok buralarda 20-30 lira servis ücretleri
ben; kendiniz yapın yada oradaki dükkanlara yaptırın. İşim var size iyi bayramlar
dedim, cevap vermesini beklemeden telefonu kapattım.
15 dakika sonra tekrar aradı buyrun gelin dedi ve gittim
herneyse sorun buzdolabı K.A.K.R. açtırıyor.
buzdolabının fişini çıkarttım tuttu.
Prizde başka bir cihaz denedim çalışıyor hattında herhangi bir sorun yok müşteriyede örnekli gösterdim ve takım çantasını toplamaya başladım.
abi tamirini yapmıyacakmısın dedi
beyaz eşya servisi değilim çağır servisini yaptır dedim sert ve tok bir ses tonu ile üsteliyemedi
her neyse adamdan ödememi aldım çıktım.
Samimi söylüyorum bizim bütün insanlarımız elektrikçi ve işi çok iyi biliyor.Demiyorki arkadaş ben bayram günü adam bulup iyi yaptırdım. 1 kaç saat geç gidilse buzluğunda yer alan etler eriyecek çöpe gidicek..
Bizlerin aldığı bu ücretler piyasa üzerindemi yoksa normalmi?
Sizler ne kadar ücrete servise çıkıyorsunuz, merak ediyorum.
Geçen sene bir başlık altında servis sitesi kurduğumu belirtmiştim.
Allaha şükür bu site üzerinden iyi şekilde ekmek yemekteyiz türkiye genelinde..
İstanbul içi 6-8 arası arıza servis işleri ile ilgilenen ekibimiz mevcut ve gece gündüz farketmeden servis vermekteyiz.
Minimum 70TL + Malzeme şeklinde servis ücretlerimiz. Gece 00:00 civarlarında yada geçtiyse minimum 125TL servis ücreti istemekteyiz.
Müşterilerin bir çoğu rakamı fazla bulmaktalar
Piyasa nedir?
Benim yaptığım bu işi 3-4 site daha yapıyor, müşterilerden gelen yorumlara göre onlarda 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatı vermekteler.
Bugün bir telefon geldi, dialog aynen şöyle gelişti.
Müşteri; Merhaba benim basit bir elektrik işim var yardımcı olurmusunuz?
ben; basitse kendiniz yapın o zaman
Müşteri; yaa abi sigortam atıyor tutmuyorda ona bakılacak
ben; tamam o zaman siz bakın, basit madem
Müşteri; her neyse abi bakarmısınız, gelirmisiniz. Yerimiz ümraniye ..... sitesinde
ben; Tamam geliriz, 100TL servis ücreti + kullanılırsa malzeme ücreti var
Müşteri; abi altı üstü bir sigorta kalkmıyor yaa 100 Lira çok buralarda 20-30 lira servis ücretleri
ben; kendiniz yapın yada oradaki dükkanlara yaptırın. İşim var size iyi bayramlar
dedim, cevap vermesini beklemeden telefonu kapattım.
15 dakika sonra tekrar aradı buyrun gelin dedi ve gittim
herneyse sorun buzdolabı K.A.K.R. açtırıyor.
buzdolabının fişini çıkarttım tuttu.
Prizde başka bir cihaz denedim çalışıyor hattında herhangi bir sorun yok müşteriyede örnekli gösterdim ve takım çantasını toplamaya başladım.
abi tamirini yapmıyacakmısın dedi
beyaz eşya servisi değilim çağır servisini yaptır dedim sert ve tok bir ses tonu ile üsteliyemedi
her neyse adamdan ödememi aldım çıktım.
Samimi söylüyorum bizim bütün insanlarımız elektrikçi ve işi çok iyi biliyor.Demiyorki arkadaş ben bayram günü adam bulup iyi yaptırdım. 1 kaç saat geç gidilse buzluğunda yer alan etler eriyecek çöpe gidicek..
Bizlerin aldığı bu ücretler piyasa üzerindemi yoksa normalmi?
Sizler ne kadar ücrete servise çıkıyorsunuz, merak ediyorum.