Yorck
Üye
Nasıl bir kod yazıcam"if(Serial.available()>0)" bloğunun altına
"else" ile bir blok daha ilave edebilirsiniz.
Nasıl bir kod yazıcam"if(Serial.available()>0)" bloğunun altına
"else" ile bir blok daha ilave edebilirsiniz.
nextion ekrandaki ,n0 dan sayı, yı arduinoya göndermek istiyorum arduino da led ,in yanma süresini bu data ile kontrol etmek istiyorum internetten 1 haftadır arıyorum bununla alakalı bilgi bulamadım .data,yı arduinoya gönderip orada kullanamıyorum . bu konuyla alakalı beni yönlendirebilecek arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olun teşekkürlerEğer Arduinoda yardım isterseniz buraya yazıp yardım edebilirim
nextion ekrandaki ,n0 dan sayı, yı arduinoya göndermek istiyorum arduino da led ,in yanma süresini bu data ile kontrol etmek istiyorum internetten 1 haftadır arıyorum bununla alakalı bilgi bulamadım .data,yı arduinoya gönderip orada kullanamıyorum . bu konuyla alakalı beni yönlendirebilecek arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olun teşekkürler
ilgin için teşekkür ederim ben her halde nextion tarafında yanlışlık yapıyorum çünkü n0 number bende keypadB özelliginde kullanıyorum bundan dolayı bilgiyi gönderemiyor olabilirmiyim, n0 number de farklı bir komutmu yazmamlazım bu bilgiyi bulamadım yardımcı olurmusun teşekkürlern0 değerini bir değişkene ata.
Nextionda o sayfaya girerken "set component value" olması lazım bu komutla n0 değerini oku.
"get component value" ilede değişkene kaydet