o kadar cok şey denedimki hakikaten bir noktadan sonra hep aynı yerde döndüğümü farkettim bu da canımı sıktı . bir daha deneyecegim ilgin için teşekkür ederimO klavyeyi ben kullanmadım fakat mantık olarak değeri girdikten sonra n0 üzerine yada başka bir yere buton yap butona basınca değeri gönder.
#include <LiquidCrystal.h>
LiquidCrystal lcd(12, 11, 5, 4, 3, 2);
String civciv = "civciv";
int sayac = 0;
void setup() {
lcd.begin(16, 2);
lcd.print("civciv kalan gun ");
pinMode(7,INPUT);
pinMode(8,INPUT);
pinMode(9,OUTPUT);
pinMode(10,OUTPUT);
while(1) {
}
if(digitalRead(8)){
digitalWrite(9,1);
}else{
digitalWrite(9,0);
}
}
bana yardım edebilirsin whatsup dan ***Eğer Arduinoda yardım isterseniz buraya yazıp yardım edebilirim
Merhabalar,
1 adet Arduino pro micro karta TinyUSB_Mouse_and_Keyboard library yükledim ve https://learn.adafruit.com/mouse-and-keyboard-control-using-tinyusb-and-ble/mouse-example sitesindeki example örnek kodlarını yükledim. Kodun çalışıp çalışmaması konusuna gelemeden başka bir sorunla karşılaştım. Arduino yu bilgisayarıma her bağladığımda tanınmayan bir usb cihaz olarak görüyor. Kodu silip farklı örnekler üzerine çalışmak istedim ama arduino yu bir türlü com portta göremiyorum doğrudan tanınmayan usb cihaz olarak görüyor. İnternetten de epey araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Sanırım arduinoyu pc ye bağlamadan yazılımını değiştirebilecek bir çözüme ihtiyacım var. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.