İşte sözün özü... Peki sorun cevabı ne dersen. Kimseye beleş saltanat vermiyorlar. Avrupa boşuna Avrupa olmamış. Adamlar bedel ödeyerek gelmişler bu günlere (Bakınız Fransız İhtilali, Roma Lejyonlarına karşı Taşranın mücadelesi (Spartacus)..... )Marketler iğne atsan yere düşmez. Çok doğru. Sepeti ağzına kadar doldurabilip kasada sıra bekleyen kaç arkadasimiz var?. Yılın 350 günü(15gun izin) calisan Ben yokum ne yazıkki. Bir tanidik da görmüyorum. Kim bunlar peki.
Evet Haklısınız , özellikle ondan bahsettim zaten 1500 euro Almanya'da ki işçinin maaşıdır. Ve bu işçi , kira Elektrik su telefon internet, Sigorta primleri vs derken bu 1500 ün 800 eurosunu harcar .Benim Söylemek istediğim ; Türkiye gelir açısından eski Türkiye değil . Geçmişe göre çok daha rahat yaşadığımızı iddia ediyorum@Haldun1 Yurtdışının pahalılığından bahsederken aldıkları Maaşlardan da bahsetmek lazım. Hani şu alım gücü mevzusu
Evet Haklısınız , özellikle ondan bahsettim zaten 1500 euro Almanya'da ki işçinin maaşıdır. Ve bu işçi , kira Elektrik su telefon internet, Sigorta primleri vs derken bu 1500 ün 800 eurosunu harcar .Benim Söylemek istediğim ; Türkiye gelir açısından eski Türkiye değil . Geçmişe göre çok daha rahat yaşadığımızı iddia ediyorum