ferhat666k
Katılımcı Üye
Hayır yedek hattan bahsetmiyorum. Köprüleme terimini bilmiyorsanız anlaşılan bu konulara epeyce uzaksiniz. Nasıl anlatayim bilemedim. Görsel bulsam tarif ederdim ama görsel yok.köprüleyin derken orasını tam anlamadım (anladığım yedek hat çekin demek istediniz , doğruysa buton ile nere arasında yedek hat çekeceğim ) teşekkürler
Butona bastığınızda kontağını kapatır, yani iletken duruma geçer ve zil çalar. Butonda sorun varsa bastığınızda kontağını kapatamadigi için zil çalmaz. Butonu söküp sizin zil butonu hangisiyse onu bulun. Boydan boya bütün zil butonlarina giden metal bir iletken var. Bu butonun girişi. Sizin zil butonunun çıkış ucunda renkli kablo olur. Butonun girişi dediğim iletken ile çıkışındaki renkli kablo arasına kablo ile değdirin. Karışık oldu galiba [emoji19] Bilmem anlatabildim mi. Zil çalarsa sorun butonda demektir. Bildiğim kadarıyla tek buton satılmıyor.
Bunları yapmanız için önce zil panelini açmanız lazım. Yeni tip panelse muhtemelen açamayacaksiniz ve kırılacak. Bence en iyisi bir elektrikçi çağırın ve panelden olmayın