sinannyavuzz
Üye
Tolga bey bahsettiğiniz dosyayı bana da gönderebilir misiniz acaba ? Verdiğniz mail adresinende mesaj atmıştım
Dostum bana da acaba atma ihtimalin var mı ?elimde örnek güzel proje ofısınde hazırlanmıs staj defterlerı var maılını bana bıldırır ısen sana gonderebılırım
elimde örnek güzel proje ofısınde hazırlanmıs staj defterlerı var maılını bana bıldırır ısen sana gonderebılırım
elimde örnek güzel proje ofısınde hazırlanmıs staj defterlerı var maılını bana bıldırır ısen sana gonderebılırım
[email protected] bana da atar mısınız çok lazım.elimde örnek güzel proje ofısınde hazırlanmıs staj defterlerı var maılını bana bıldırır ısen sana gonderebılırım
bana da gönderebilir misiniz [email protected]elimde örnek güzel proje ofısınde hazırlanmıs staj defterlerı var maılını bana bıldırır ısen sana gonderebılırım
offff, of adam 12 yıl 3 ay önce yazmış göndereyim diye. işin garip tarafı sadece 2 mesaj yazmış. umarım birilerine göndermiştir. gönderdikleri de sanırım artık yoklar. çünkü mesaj yazmamışlar. şansın bol olsun. başka yerlere de bak.bana da gönderebilir misiniz [email protected]