kayıt cihazıda önemli ama ben kayıt cihazlarını tam çözemedim smartvision neutron avenir spy 3wave onetech balitech uranium opax gibi markalar kullandım kimin parlak görüntü verdi kimi harddisklerin başını yedi ama en çok hoşuma giden 3wave idi. yazılımı ve board kısmı diğerlerinden biraz farklıydı.kullanımıda rahattı.
usta ben sana şöyle diyeyim bu av-460 model kamerayı ben büyük bina içlerinde kullandım dış mekanda bir işe yaramaz.artı tüplü tv veya tüplü monitör kullanacagım yerlerde bu kamerayı elden cıkarmak için sattım. lcd lerde görüntü daha da kötü oldugu için..-avenir hikvision mesa msk cenova- bu yazdığım firma ve marka çeşitleri ama hepsi aynı mal .rezalet kalite anlıyacagın. samsung 4160 çok güzel fakat bana bu para kazandırmaz dersen vitec kullan elegance kullan.pahalı dersen han elektronikten spy ın güzel modellerini seç daha iyidir.balandi celotex avenir hikvision scsı onetech bunları kullanma karanlıkta rezaletler
Merhaba ; bu kameralardan bir villa da 8 adet kullandım ve aynen dediğiniz gibi ...sıkıntılar var dı ve düşük ışıkta karlama yapıyordu ..Tabi olumsuz bir durumdu ...Müşterimi ,bu kameradan daha fazla iyi görüntü alamayacağımı ikna ettim Ürünleri firmaya iade ettikten sonra Samsung 4160 taktım...Sonuç mükemmel ...Daha evvelinde adaptör denemesi yaptım acaba amper düşük mü geliyor diye ..Malesef değil ..!Kesinlikle bu kameranın kalitesizliğini gösteriyor...Avenir marka başka kameralar da kullandım ama bu kadar kalitesiz olanını hiç görmedim şahsen ...Bir daha bu kamera yı kullanmak mı ASLA...'' Bu kamerayı getiren firmaya tavsiyem hemen bu ürünü iade etsinler! ...Ederler mi acaba ..? Saygılarımla...
Merhaba ; bu kameralardan bir villa da 8 adet kullandım ve aynen dediğiniz gibi ...sıkıntılar var dı ve düşük ışıkta karlama yapıyordu ..Tabi olumsuz bir durumdu ...Müşterimi ,bu kameradan daha fazla iyi görüntü alamayacağımı ikna ettim Ürünleri firmaya iade ettikten sonra Samsung 4160 taktım...Sonuç mükemmel ...Daha evvelinde adaptör denemesi yaptım acaba amper düşük mü geliyor diye ..Malesef değil ..!Kesinlikle bu kameranın kalitesizliğini gösteriyor...Avenir marka başka kameralar da kullandım ama bu kadar kalitesiz olanını hiç görmedim şahsen ...Bir daha bu kamera yı kullanmak mı ASLA...'' Bu kamerayı getiren firmaya tavsiyem hemen bu ürünü iade etsinler! ...Ederler mi acaba ..? Saygılarımla...
burda ben yorumun kasıtlı ve yalan olduğuna inanıyorum.eğer müşteri senin ise taa en başından bu kamerayı satmayacakdın.başka markaya yönlendircekdin.çünkü aveniri daha önce bildiğin ortaya çıkıyo.madem avenir kullandın o zaman seçdiğin model yanlış teknik olarak eksikliğin var demek.aray led hariç hiç bir ır ledli kamera ve dnr özellik dahil dış mekan da gece net görüntü vermez.uun mesaferlede bunun için yardımcı ışık dediğimiz sokak lambası,ac projektör,ır projektör dediğimiz ürünleri kullanman gerekir.görüntü de kısa mesafe de karıncalanma dediğin olay teknik olarak DNR özellikli kameralar ile çözülüğr.bu kamera avenir av-680 ile çok mümkündür.DNR özelliği bu karıncalanmayı önler.ben bu karıncalanmaya en çok tibet güv. neutron kameraların çok fazla rastladım.ben ce mesa ya ürün iade etme fikri yerine teknik olarak bilgilerini tamamlamanı tavsiye ederim.
baloncuk olusan kameralar topragamı bakıyor?
ne alaka dıyosunuz dımı
toprak ır ışınlarını emer ..
bunu test etmek ıcın ve stabıl calısmasını gormek ıcın opak bir bezi (sofra bezi) kameranın bakdıgı yere koyun
goruntuler net gelır ise topraga çim ekin kolay gelsın
Merhaba ; CoD3Rs
Yok, benim kurulumu yaptığım yerdeki evin tüm çevresi tamamen bahçe ve çimler ekili o yönde bir sıkıntı yok ...dediğin çok doğru tamamen katılıyorum ....benim sıkıntım aşırı karlama var dı ..resmen dışarda kar yağıyor du ya...keşke bir kare resim alsaydım......Neyse ki halletmiştim başka bir kamera markası ile ....Eyvallah ...Kendine iyi ba ..