Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu flex özel olup ya orjinal ya da çinlilerden temin edebilirsin onun haricinde iletken sayısı ve kalınlığına göre, aralarındaki boşluk mm sine göre yine satılmaktadır ama ülkemizde bu boyuta göre olduğunu sanmıyorum yine de araştırılabilir, yine çin sitelerinde bulmanız daha yüksek ihtimal.
bunu almak yerine cep telefon tablet tamircileri benzer kablo onarımlarını ince tellerle yapmaktadır, elinizden geliyorsa lehim yapıp tamir etmeyi deneyin olmadı tamirciye yaptırın.
Öncesinde köpük bant yapıştırılamaz mı, gerçi cihazı açmak garantı dışı bırakır, satıcı mısınız? İlk mesajınızı tekrar okudum önesinde anlayamamışım, bir ucu soketli değil ekranla beraber gelmektedir, yani daha maliyetli .
yurt dışından aldım ve ikinci tüketiciyim.Bizim forumda ilgili bir konu var.Kimse birşey yapamıyor ya chip getirtiyorsun yada yeni mod almak durumundasın.yeni chipi 15 dolar + nakliye ile aliexpresten alabiliyorsun tabi gümrüğe filan takımaz ise ve şanslıysan 30 günde geliyor.
Yeni chipide getirtsen gene lehim işi var.
Şu kabloyu bulabilsem kendi forumumda da paylaşacağım.
sorun kablo sadece en az 200-300 kişi faydalanır.
Benim kablo makina içinden 2 yerinden yırtık beyaz Ekran cıkıyor bu yuzden.
Herkesin kablosu yırtık kısacası.
Bilsem böle olacağını ilk makinayı aldığımda iyi fikir gercekten bantla cercevelerdim.