confickerbelasi
Profesyonel Üye
patlattı galiba 12v 50w lambalar iğne duylu o foto da ki lamba öyle ama led var aynı tipte 220v:
Anahtarı sağ yana bağlamak daha mantıklı değilmi tabi tercih sizin sadece fikrimi söylüyorum. Hem kullanım acısindan hem de görünum acisindan daha iyi olur diye düsünüyorum. Prize ihtiyacınız yoksa yukarıya daha küçük bir anahtar bağlaybilirsiniz tabi.Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. evime yeni bir banyo dolabı aldim ancak dolabın aydınlatma lambası var ancak açma kapama düğmesi yok , Elektrik tesisatı hazır. Dolabın üstünde kirmizi ile işaretlediğim yeri penc ile delip fotoğraftaki anahtari takmak istiyorum bağlantısını nasıl yapacağım yardım ederseniz sevinirim. Anahtar dolaptaki lambayı açıp kapatacak.Ekli dosyayı görüntüle 47205Ekli dosyayı görüntüle 47206Ekli dosyayı görüntüle 47207Ekli dosyayı görüntüle 47208
@Kolonyalı Mendil arkadaşımın yukarıda çizdiği gibi sema cizebilirmisiniz . Alacağım trafoyu nasıl bağlamam gerekiyorHayır,trafoya ihtiyacınız var.
Aslında priz ihtiyacım yok yan tarafa tek anahtarda bağlanabilir ama aldim artikAnahtarı sağ yana bağlamak daha mantıklı değilmi tabi tercih sizin sadece fikrimi söylüyorum. Hem kullanım acısindan hem de görünum acisindan daha iyi olur diye düsünüyorum. Prize ihtiyacınız yoksa yukarıya daha küçük bir anahtar bağlaybilirsiniz tabi.
Güç kaynağının artı ucunu ampülün artı ucuna,eksi ucunu ampulün eksi ucuna bağliyosunuz. Güç kaynağının beslemesine anahtar ekliyosunuz bu kadar.@Kolonyalı Mendil arkadaşımın yukarıda çizdiği gibi sema cizebilirmisiniz . Alacağım trafoyu nasıl bağlamam gerekiyor
Ustam bunu tasarruf amaçlı olarak düşünebiliriz, traş vb. ihtiyaç halinde yakmak istiyor bu nedenle anahtar düşünüyor.Banyonun aydınlatması için, dışarda bir anahtar yokmu, içerde ikinci bir anahtara neden gerek duyurosunuz.