"Beğenmedim" butonu gerekliliği

Valla doğru bilgi diye diye aklıma Yunus Emre'nin sözünü getirdiniz.

"Cümleler doğrudur sen doğru isen , doğruluk bulunmaz sen eğri isen." =)

Doğruluk takıntısı var o CAN'ın , getirdiği odunlarda bile.
 
Bencede begenmedim butonu tuşu falan olmalı şahsen ben konu açtığımda konuyu trolleyenler oluyor bunlara eksi basasim geliyor ama öyle bir tuş yok.
 
asıl forumda gereksiz resim,yazı ve söz paylaşımları engellenmeli. adam yazmış, bu eve kaç amper sigorta lazım. cevap, kedili köpekli fotolar.
çok gülme meraklısı olan oturur fıkra sitesine girer. bura forum. tamam samimiyiz de az ciddiyet ve gereken konu konuşulmalı.
 
Psikolojik problemli ruh hastalarının sayısı azımsanmayacak kadar fazla, bu tip rahatsızların eline "beğenmedim" butonu tarzında oyuncaklar verilmemeli.
Aslında en iyi uygulama mesajın operatör tarafından okunduktan sonra "düzeltilerek"" yayınlanmasıdır. Yazılan mesajlar İmla+ahlaki denetimden geçerse hiç problem yaşanmaz,varsın mesaj geç yayınlansın hiç önemli değil.
 
Arkadaşlar ben de taksimetre çok yazsın diye her konuya laf atıyorum şimdi benim puanlar sıfırlanacak mı?
(Bu mesajdan da en az 5 beğeni alırım) :D
o zaman pamuk eller cebe diyeyim bakalım benimki kaç beğeni alacak :) sizinki şimdiden beşi geçti.
şaka bir yana herkse vicdanlı olsa ve her butonu gereği gibi kullansa beğenmedim butonunun faydası tartışılamaz bile. böyle bir şeyin varlığında kimse olur olmaz şeyler yazmaz. her üye gereği neyse onu yazar, alakasız davranışlara girmez. ama gel gör ki bu buton bu şartla altında kullanılamaz gibi duruyor çünkü çoluk çocuğun eline oyuncak olacak bir malzeme. kedi ulaşamadığı ciğere.. misali kıskananlar kıskandığı kişinin ya da tartışma sonucunda taraflar birbirinin bütün mesajlarını girip eksileyecektir.
işin özü biz toplum olarak (belki de tüm insanlar olarak böyleyiz) böyle bir hakkı (butonu) kaldırabilecek potansiyelde değiliz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,273
Mesajlar
924,892
Kullanıcılar
451,690
Son üye
ageorhan

Yeni konular

Geri
Üst