yeni modellerde su sivici alt kapağın altında gri kutu var o kutunun içinde onu değiştirerek sorunu çözebilirsin.....
Elektronik kart ( ana kart resim1) su sayaç kartından (resim2) sinyel alamıyor. yani suyu sayamıyor. bu yüzden suyu sayamadığı için elek kart ventilin enerjini kesiyor. yapılması gereken su sayaç grubunu değiştirmek (resim3)
Haklısın kardeşim,oğlumun evinde sadece kulaktan ölçüm yapabilen termometre vardı ölçemedim, şimdilik bu şekilde topladım makinayı..bakalım bir süre kullanılsın eğer ısıtma sorunu olsaydı zaten program da yürümezdi diye düşündüm sonradan.
İlgin ve kıymetli desteğin için çok teşekkür ederim,sağlıcakla kal kardeşim.
ustam iyi akşamlar aranıza bende yeni katıldım .işiniz düşmese katılmazdınız deseniz haklısınız. bendede aynı marka 2001 2 programlı beko bulaşık makinesi var. 1 haftadır 1. program çalışmıyor . 2. programda sorun yok. 1. programın çalışmamasının nedeni ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.sizin üründe bahsettiğiniz su seviye şalteri dediğimiz swich yok. soldaki su cebi girişinde flowmetre yani su sayaç kartı var. geçen su miktarını elektornik kart bu parça sayesinde sayıp su miktarını hesaplıyor. sizdeki ürünün şikayeti tam olarak nedir? su almaması mı ?