win7 ultimate kurulu bitlocker yoktu, benbi şifreleme indirdim kurdum hdd nin bir bölümünü uçurdu, kurtarma programı kurdum easy recovery, bunlardan biriyle geldi muhtemelen,
giriş denemelerinde uzak masaüstü kullanılarak bu bilgisayardan giriş uyarısı alınca görev yöneticisinden tanımadığım işlemleri sonlandırdım ama geç kalmışım,
yerel hizmetlere tekrar gözattığımda uzakmasaüstü hizmetleri tekrar aktif olmuştu,
o değilde 1 yıldır sürekli bi pi...ç kurusu saldırı düzenliyor, bu kaçıncı hatırlamıyorum,
solidworks'ü 15 yıldır kullanıyorum, son sürümlerini zaten işletim sistemim kabul etmiyor,
bu geçtiğimiz kış ayında bi rus sayfamda reklam oluşturmuştu,
o bulduğum hacker çok ileri düzeyde, şayet tanıdığım da olsa olmasada değişen bişey olmaz tanınmaz hale sokarım onu,
win10 mozilla ve android crohome kullanarak giriş denemeleri yapıyor,
1 haftadır benim pc ye erişemiyor zaten, bi daha kırsın beklicem artık kendi ipini kendisi çeker artık
küçücük bir tavsiye, makinene şifre koy, kendini sınırlı kullanıcı olarak ata ve kendi oturumuna da şifre koy. bir de kendini sınırlı kullanıcı olarak ata. söylememe gerek yok makineni paylaşıma kapat.
zaten şifreli, ben youtube da takılırken bile hissediyorum bilgisayara bişeyler olduğunu, işlemlere ve ram durumuna ram'ı neyin kullandığına çok sık bakarım