Benim icin hangi Guc Kontrol Rolesi'ni onerirsiniz?

arkaselam arkadaşlar eğer bilgi takibi yapmak istiyor isenizbarika ya bakmanızı tavsiye ederim.
GPRS bağlantısı gerçekten çok iyi çalışıyor.kullanım kolaylığı da cabası
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
evet BARİKA fena bir röle değil ,yabancı da değil zira ELEKTROPAN ın aynısı. acaba gerçek marka hangisi.Bilgisi(haberi) olan arkadaşlar aydınlatırlarsa memnun olurum.
 
bence kael varkombi ayarları basit ceza oranlarını çok az hata payıyla tutabiliyor.anlık ölçüm değerleri çok iyi kullanım kılavuzu anlaşılabilir.daha ne olsun
 
Kael Varkombi reaktif güç kontrol rölesinde, kendi yazılımı sayesinde, oranlarınız cezai duruma geçtiği an alarm vermekte ve böylece müdahale edebilme imkanına sahip oluyorsunuz ve bunların hepsini kablosuz ortamdan, istediğiniz yerden yapma imkanına sahipsiniz.
Böyle bir cihazda ceza yemek zor ;D
 
arkadaşım bence entes rg3 12cs serisi var uzaktan haberleşme port çıkışı olan bir röle menüleride söylendigi kadar zor degil bence entes firmasıyla irtibata geçme şansınız varsa röleyle ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz aynı zamanda uzaktan okuma ve teknik destekte alabilirsiniz .İyi çalışmalar.
 
Sn.kompanze ,Barika yı arştırdım.Gerçeği Elektropan firmasına aitmiş.Her türlü patent, dizayn,model vs.tescili ELEKTROPAN firmasına aitmiş.Barika Elektropan'ın izni ve bilgisi dahilinde bu işe soyunmuş.(kaynak:Elektropan)saygılarımla.
 
tknsyn ' Alıntı:
Sn.kompanze ,Barika yı arştırdım.Gerçeği Elektropan firmasına aitmiş.Her türlü patent, dizayn,model vs.tescili ELEKTROPAN firmasına aitmiş.Barika Elektropan'ın izni ve bilgisi dahilinde bu işe soyunmuş.(kaynak:Elektropan)saygılarımla.

Ben de merak ediyordum bu konuyu. Bilgilendirme için teşekkürler tknsyn (+pop)
 
tknsyn arkadaşım ,hassasiyet ve bilgilendirme için teşekkürler.(+)
 
elektropan gückontrol rolesiyle interneten takipetmemiçin ne gerekli yardımcı olabilirmiiniz ve nerden temin edebilirim bu malzemeyi saygılarımla
 
Sayın latif 87/4

Bu yazılımı Elektropan Reaktif Güç Kontrol Rölesi ile kullanabilirsiniz. Yazılım ve cihaz temini için yetkililerle görüşebilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,788
Mesajlar
920,517
Kullanıcılar
450,877
Son üye
oguzugurlu

Yeni konular

Geri
Üst